Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pakowanie-rozpakowanie plikow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie

Próbowalem juz wszystkiego i juz brak mi pomysłow jak rozpakowac pliki klienta na systemie

Linux

bez YT

Opublikowano

@up

wlasnie prubowalem za pomoca

wine

ale bez skutku

ale napewno sie da bo niemozliwe by paker byl zrobiony pod 1 rodzaj systemu operacyjnego

bez YT

Opublikowano

LOL równie dobrze możesz probować winrarem. Jemu nie chodzi o pliki serwerowe które są spakowane tar.gz tylko o pack z klienta (lz)

To jest możliwe, że packer jest pod jeden system. Konsolówka to aplikacja Windows.

sygna.png
Opublikowano

nie doczytałem ;D virtualbox/vmware + mini windows xp (zaledwie 100mb) daj z 128 ramu na maszyne ustaw katalog wymiany plików ew samba.Ja tak robiłem jak pracowałem na Debianie

64562221938.png

Opublikowano

nie doczytałem ;D virtualbox/vmware + mini windows xp (zaledwie 100mb) daj z 128 ramu na maszyne ustaw katalog wymiany plików ew samba.Ja tak robiłem jak pracowałem na Debianie

jaki virtualbox?

nie posiadam windowsa tylko Ubuntu i chce rozpakowac i spakowac spowrotem pliki klijenta

zadne maszyny nie wchodza w role czysty system UBUNTU

bez YT

Opublikowano

YYy a co ty myślisz że vb jest tylko na Windowsa.Nic innego nie zrobisz pakuj pliki na pendrive i szukaj kolegi z Windowsem wine wszystkiego nie odpalisz więc zostało mi tylko życzyć powodzenia

64562221938.png

Opublikowano

UP.

To już bardziej opłaca mu się Windowsa pirata zainstalować niż latać do kolegów bo jak root bd pakował 5 razy bo nakładał bd poprawki to co ?

Opublikowano

Nie korzystalem jeszcze z pakera

Moustikk

moze jak ktos pracowal na nim to moze by powiedzial czy na Ubuntu mi pujdzie a jesli tak to jakas moze instrukcja po polsku:P

czytalem na ten temat troszke ale wole upewnic sie was.

A co do windowsa to raczej wszystko lepiej pracuje na linuxie (poza niektorymi programami ale mozna sie przyzwyczaic i omijac to

bez YT

Opublikowano

@up

jutro dam ci znać.. mój kuzyn ma linuxa to u niego lookne... jak by co jutro napiszę.

//nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...