Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia]podforum "Problemy związane z grą" w dziale "Minecraft"

hubert964

Nowe podforum "Problemy związane z grą" w dziale "Minecraft"  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz by powsta?o takowe podforum ??

• Tak,poniewa? moderatorzy dzia?ow mieli by wtedy mniej pracy poprzez to udogodnienie
      1
    • Tak,po prostu uwa?am ?e dobrze by by?o (nie umiem uzasadni? swojej odpowiedzi)
      0
    • Tak,zmniejszy?o by to ilo?? nieodpowiednich postów w dzia?ach
      0
    • Nie,moderatorzy ?wietnie sobie radz?; nie widz? potrzeby
      2
    • Nie, (nie umiem uzasadni? swojej odpowiedzi)
      2
    • Nie,zdecydowanie nie jest wymagane stworzenie nowego podforum
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż chciałbym zasugerować by zostało dodane nowe podforum w dziale Minecraft'a w którym znajdowały by się tematy związane z wszelkimi problemami gdyż gdy często znajduję owe tematy w nieodpowiednich podforach, w dziale serwera minecraft.mpcforum.pl(ale nie tylko tam) nagminnie pojawiają się tematy które nie dotyczą w zadnym stopniu serwera, w dodatku gdy zgłaszam owy post , moderator nie wiedząc co zrobić (sugeruje ze nie wie co zrobić ) przenosi temat dotyczaczy problemu z niezgodnymi sterownikami karty graficznej z działu minecraft.mpcforum.pl do działu Modding co jest dla mnie żenujące bo takowy temat nie powinien się znaleźć w żadnym z tych działów

Dlatego proszę o zrobienie nowego podforum o nazwie "Wszelkie problemy związane z grą" by nie "zaśmiecać" innego działu w którym ten temat tam po prostu "nie leży, nie trybi i nie dzierży"w tym podforum można by było umieszczać

-[Poradniki] Związane z rozwiązywaniem stałych monotonnie powtarzających się problemów wsród graczy

-[Tutoriale] Jak zwiększyc pamieć RAM dla Javy bo np." Minecraft mi się tnie "

-Prośby o pomoc (Prośba o pomoc musiała by zawierac prefix [Pomoc!] "Krótki Opis Problemu" i w opisie tematu najważniejsze szczegóły

Chodzi mi o taki dział w którym wszystkie tematy które są związane z problemami i trudnościami w grze , właśnie tam , by nie "zaśmiecały" głównego forum "Minecraft" i reszty działów

Opublikowano

więcej pracy to mają gdy takowego forum nie ma , bo się kłuca miedzy sobą gdzie przerzucić dany temat , nie mów mi że nie denerwują cie takie głupie tematy , "Prose Pomuzcie" i koles ci napisze 1 linijka z ktorej nic nie wiadomo , w mniemaniu zaśmieca temat , a jak zrobia takowe podforum i wyroznia kolorem to tacy ludzie beda wiedzieli poprostu gdzie zadac swoje pytanie i nie bedzie sprzeczek pomiedzy modami gdzie dany temat przeniesc

Admin Cienia
Opublikowano

Do opisywania problemów z grą mamy ogólny dział minecraft.

Uważam, że nie ma potrzeby tworzenia dodatkowego sub-forum na problemy z grą. Obecny podział jest przejrzysty.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Do opisywania problemów z grą mamy ogólny dział minecraft.

Uważam, że nie ma potrzeby tworzenia dodatkowego sub-forum na problemy z grą. Obecny podział jest przejrzysty.

Tyle że te problemy nie pojawiają się tam bo pojawiają się rownież w innych subforach

w dodatku jakis kompetentny mod przeniosł temat z dzialu minecraft.mpcforum.pl odnoszacy sie do problemu ze sterownikami karty graficznej do dzialu Modding , dlatego ten "ogólny dział" nie spełnia swojej funkcji w 100%

Opublikowano

Jestem na nie. Co od tego jest dział ogólny Minecraft, jeśli chodzi o prefix Tutoriale to również jest dział do Tutoriali. W Minecrafcie starczy już subfor. Zaraz wyszłoby tak, że jest 20 działów i w każdym po 20 tematów (oczywiście wyolbrzymiam tutaj).

Ba wprowadziłoby to jeszcze większy bałagan, niż porządek. Myślę, że jest to zły pomysł i nie przejdzie on.

A Mod to też człowiek i jak każdy ma prawo popełniać błędy. Wtedy taki temat raportujesz ponownie o przeniesienie.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Nie. W glownym dziale mogą pisać.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano
w dodatku jakis kompetentny mod przeniosł temat z dzialu minecraft.mpcforum.pl odnoszacy sie do problemu ze sterownikami karty graficznej do dzialu Modding , dlatego ten "ogólny dział" nie spełnia swojej funkcji w 100%

Może się pomylił?? Myszka mu się omsknęła?? Nie ma co z MC robić Metina - NIE

Nothing to do here.

Admin Cienia
Opublikowano

Na pewno ktoś się pomylił przenosząc taki temat, to nie oznacza, że " ogólny "dział nie spełnia spełnia swojej funkcji.

Spełnia ją dobrze ponieważ większość użytkowników przyzwyczaiło się do zakładania tematów z problemami właśnie w nim.

1294477714-U1.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja jestem na tak. Dział według mnie byłby bardziej przejrzysty. W dodatku są osoby, które chcą się wykazać w dziale i poddział ułatwiłby im pomoc dla innych graczy. Modow tak czy siak jest wystarczająco dużo.

mpc.png

Opublikowano

Nie,zdecydowanie nie jest wymagane stworzenie nowego podforum

Moim zdaniem nie jest to potrzebne, gdyż większość tematów w głównym dziale i tak opisuje problemy z grą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...