Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego bota używacie, który lepszy?

DroniC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak w temacie.

Jakiego używacie z darmowych, oraz który najlepszy?

Blackd, Tibia auto ?

Ja osobiście używam Blackd, ale tak działa beznadziejnie, że masakra. Nie dość, że nie raz się myli w wpt i pisze komunikat np 'first go upstairs' i na dodatek zamiast iść od razu do kolejnego wpt to stoi na poprzednim z 2 sec xD. A tak poza tym to mi się podoba xDD tylko cavebot własnie przycina i problemy z waypointami i ciężko jakiekolwiek skołować (a nawet zrobić mam problem).

Opublikowano

Jak jestes swierzym graczem to zacznij od Tibia Auto dobry bocik do expienia i skilowania

A jak juz chcesz cos bardziej profesjonalnego to jest Blackd Proxy i Neobot z tych dwóch lepszy jest neo bo jest 100 % nie wykrywalny ale zato kosztuje 16 zł za miesiąc

Opublikowano

No, ja w UK mieszkam, gdzie walutą są funty. A ten blackd powaga.. beznadziejny. ; ] a Level ? 55, pacc. Taki az swierzak nie jestem;p

Opublikowano

Dobra, dziękówa. Dzisiaj kupię neo xD ;]]

Da rade kupić to konto 'standard' ? Jak to kupić wgl? Wejdę dajmy na to na allegro... tam pisze o kontach standard i elite. Elite tańszy i wgl, ale elite.. powinien być lepszy (droższy). Dodam, że nie mam żadnego konta (jeżeli chodzi np. o [email protected] i jakieś hasło w bocie),

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...