Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Telefon] Xperia x8

UKF

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

A więc przejdę od razu do rzeczy.

Interesuje mnie kupno nowego telefonu,gdyż mój obecny ma 3 lata,i nie posiada bardzo potrzebnych mi opcji

takich jak wi-fi czy też systemu operacyjnego android.

Zauważyłem telefon xperia x8,wpadł mi w oko.Ogólnie jak na razie

nie widzę przeszkód by go kupić,lecz w salonie plusa kosztuje 970 zł,media-markt 1100 zł bodajże,lecz na stronach

typu komputronik,widzę owy telefon w cenie 647 zł.

Dzisiaj również zauważyłem ten telefon na pasażu w m1 - centrum handlowe znajdujące się w Częstochowie,

i cena telefonu tam wynosiła 619 zł,lecz z tego co słyszałem jest to sklep z telefonami używanymi.

Telefon planuje kupić z odszkodowania za pękniętą kość śródstopia,więc spodziewam się do 400-450 zł,lecz

nie wiadomo czym ,,PZU" mnie zaskoczy.

Przejdźmy do pytania.

Czy ktoś z was,zna jakiś serwis,sprzedający nowe telefony w niższych cenach?

Na wielu forach piszę że xperia x8 chodzi w cenach 500-550 zł,lecz za żadne

skarby nie wiem w jakich sklepach.W Częstochowie znajduję się również galeria jurajska,więc

jeżeli bylibyście tak mili,by wpisać mi wszystkie sklepy,w których owy telefon kursuje

w takich cenach,byłbym wdzięczny,oczywiście serwisów internetowych też poszukują,lecz

pamiętajcie - telefon ma być nowy,nie używany.

1322515801-U450956.png

|Użytkownik|

Nowicjusz
Opublikowano

Z allegro nie korzystałem i aktualnie nie mam zamiaru - własne powody.

Czy znasz może jakieś inne źródła?

1322515801-U450956.png

|Użytkownik|

Opublikowano

Szukasz telefonu na kartę? Jeśli tak to w T-mobile jest świetna oferta ( własnie w sobotę zamówiłem Xperię X8 a mój ojczym Xpierxie x10 Mini Pro) za 1zł. Tyle że trzeba doładowywać konto 24 razy co miesiąc za minimum 25 zł :) Ogólnie bardziej się ta oferta opłaca przy większym zakupie ( np telefony dla całej rodziny) my zafundowaliśmy takie prezenty na mikołaja i to wystarczy ; )

A Xperia jest dobra, bo kumpel ma już ponad rok nie raz spadła z wysoka ( raz z tarasu prawie 2m na trawę) i troszeczkę był porysowany ekran ale normalnie działa. Ekran też nie jest zły fajnie można podkręcić androida. Ogólnie polecam.

Opublikowano

No nie wiem.. Allegro to jedyna rzecz która przychodzi mi do głowy.. Ja kupiłem ZTE Blade w komisie (Nowy) za 430zł a wtedy kosztował ~550zł. Pochodź po centrach handlowych i szukaj ;d

2mg3y3k.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...