Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] PaySaveCard

dym3czek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli kupie PaySaveCard za 20 zl to uda mi sie to zamienic na 5 euro ? Kpowalem do innych gier(np.leagueoflegends) 20 zl za 20 zl a tu jest tylko w euro i nie wiem czy zlotkowki przyjmie ! Pomocy :0

Opublikowano

nie

dziękuje za uwagę :D

Edit:

tzn na euro zamienisz , ale nie 5 euro , kilka groszy ci zabraknie. kup za 40 zł

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

5 euro hmm

1 euro stoi z 4.50

5 euro to w takim ukladzie 22.50 groszy (około)

Więc nie kupuj za 20 bo nie starczy

Wytłuamczyłem na jakiej bazie to działa ^.^

@ 2 down

O_RLY-own.jpg

To chyba mnie kolega w wała zrobił kiedyś (:

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Nie wiem czy mnie zrozumieliscie albo ja was nie zrozumialem :D . Kupuje normalnie psc za 20 zl a wpisuje kod pod 5 euro . ;/ JEdnym slowem nie oplaca sie za psc ?

Opublikowano

@2xUP

Co ty pierdo**??

PSC to są NX Prepaid więc możesz giftować -.-

Nigdy nie kupuj PSC za 20 zł dopiero kupuj od kwoty 50zł wtedy możesz kupić za 5 funtów 12,5k NX

Opublikowano

No nie -.-

5 euro to około 22 złote więc braknie ci kasy i nie doładujesz nx..

PSC w porownaniu do sms i daopay sie cenowo opłaca lecz tutaj jak widzisz jest tak że 20 zł nie starczy musisz kupić za więcej jezeli chcesz płacić PSC

Szybszy -,-

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Aha i jeszcze jedno mam 17 lat i mam karte bankomatową nie kredytówke. Dan rade jakims sposobem kupic NX przelewem z doswadcznia wiem ze byly z tym zwiazane problemy.

Opublikowano

Nigdy nie kupuj PSC za 20 zł dopiero kupuj od kwoty 50zł wtedy możesz kupić za 5 funtów 12,5k NX

Srednio zrozumialem czyli 5 funtow to jest 50 zl oO ? Co sie dzieje z reszta ?

Opublikowano

@up to nie jest tak sam tego prawie nie ogarniam ale chodzi oto ze wybierasz za 5 funtow normlanie bys mial 6k nx ale jako ze kupiles za 50zl bendziesz mial 12,5k nx to chyba jest nie wazne ze za 5 funtow wazne ile masz na psc

Opublikowano

Najpierw zorientuj się w kursie walut, wystarczy wpisać w google kalkulator walutowy czy coś, ja zawsze to robię zanim kupię paysafe bo przecież kurs może się zmienić ;] Druga sprawa, jest może nie jakaś olbrzymia ale jest różnica między nx za euro a nx za funty brytyjskie(GBP) i za gbp opłaca się bardziej ;] Więc lepiej dołóż trochę kaski i kup za funty. za 50zł nie starczy ci na 12,5k nx za gbp zabraknie ci troszkę :D wiem ze swojego doświadczenia, a 20 złotych czy ci starczy na 5 euro? Porostu wpisz sobie kalkulator walutowy i policz co za problem ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up to nie jest tak sam tego prawie nie ogarniam ale chodzi oto ze wybierasz za 5 funtow normlanie bys mial 6k nx ale jako ze kupiles za 50zl bendziesz mial 12,5k nx to chyba jest nie wazne ze za 5 funtow wazne ile masz na psc

Kupujesz sobie doładowanie 50zł PSC i za to wykupujesz nx za 5 funtów.

Z tego kuponu PSC zabierze Ci za transakcję 26,62 PLN a reszta (tj. 23,38zł) zostanie do wykorzystania innym razem.

BrutalusPL.png
Opublikowano
Jeśli kupie PaySaveCard za 20 zl to uda mi sie to zamienic na 5 euro ?

Nie rozumiesz ;p.. kupujesz za 20 zł i ta karta ma swoją wartość i to nie jest określone czy to są akórat złotówki Euro, Funty, Marki, Stare polskie złotówki..

Ty po prostu kupujesz za 20zł i taką wartość ma ta karta.. ;]

Jak chcesz kupić nx to ci braknie chyba złotówkę z groszami ;/.. Najlepiej kup za 50 zł..

Ja kupiłem 2x po 20zł i żałuję.. za tą kasę miałem tylko 5k nx.. bo mi brakło tych groszy i dalej mi gdzieś leży paragonik o wartości 19,22 xDD

Jak kupisz za 50 zł to te 40zł z groszami wymienisz na nx (10k nx) a potem kupuj po 20 zł i z tamtego paragonu na którym ci zostało 10 zł będziesz sobie dopłacał ;]

Polecam tak zrobić

@Edit

nie bawcie sie z tymi walutami z czego więcej wyjdzie bo to nie ma sensu.. ;p nexona nie oszukasz a jeszcze jak będziecie kombinować to stracicie na tym..

Czy euro czy złoty czy funt.. to jest jeden ch**.. Dostaniecie tyle nx na ile zapłacicie;]

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...