Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Championi - da się jakoś przetestować nieposiadane?

Pau

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Cześć, czy jest jakiś sposób żeby zagrać championami których nie mamy?

Jakiś prywatny serwer czy coś, na którym mógłbym zobaczyć jak działają postacie na boty?

Bo chciałbym kupić Lee Sin'a, ale nie wiem jak się nim gra i nie chce mi się czekać 3 miesięcy na rotacje z nim.

Opublikowano

Niestety nie ma takiego sposobu.Trzeba zbierac lub czekac na rotacje z nim :) A kto ci mówił że za 3 miesiące będzie?Może jutro nawet byc.

1324905338-U324332.png

Sygnatura by Eucalyptus

Opublikowano

@up

No ja na LeBlanc czekam od Sierpnia ;D

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano

Teraz coś rotacje się powtarzają rozumiem te postacie za 450/1350 mogą się powtarzać ale nie te za 6300 ;d

np Miss Fortune była chyba 2 czy tam 3 tygodnie temu Leona też była z 2 miesiące temu ale fajne jest to, że po dodaniu bohatera w następnym tygodniu jest rotacja z nim

Heimer też był nie dawno Urgot, też Talona nie było w rotacji od czasu wprowadzenia go do gry. Czekam aktualnie na Lee Sina/Cassiopeje/Swaina te trzy postacie mnie aktualnie interesują :D

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Sweina już nie było że cho cho

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano

Talon jest teraz w rotacji na EU west, tak samo jak Fizz, Singed i pare innych ciekawych :>

Jak ludzie wyżej napisali, czekać i tylko czekać, ewentualnie kupić i jak ci się nie spodoba to możesz napisać e mail do supportu z prośbą o wymiane bohatera na IP.

Jest gdzieś tut na MPC ale nie moge znaleźć:<

Opublikowano

Hoho... ile ja na branda czekalem omg... xD

Brand był rotację temu, tzn w sumie już dwie :) Ogólnie to trzeba liczyć na szczęście i mieć na uwadze kaprys ludzi riotu :D

Gold Member

nvm

Opublikowano

Czasami są fajne rotacje, a czasami nie. Sądze że jak teraz taka rotacja była to jutro taka fajna już nie będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...