Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

broń dla mentala

FredOporek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

gram wojem mentalem 75lvl i z tej racji ze mental nie ma za duzego ataku chciałem ogarnac jakąs bron do metków i expa, narazie posiadam magnet +8 z 2x kd+3 smierci i powtórki i chciałem kupic trute jakoś do 6-8kd i jaka mi polecacie jakie śr? kd? czy kupic cos innego?

Opublikowano

Na metki lepiej broń dwuręczna, ponieważ posiada większe obrażenia. Śr +30 z KD Śmierci/Potwora + Penetr. jeżeli jest to broń na 75.

Trutka +30śr także wystarczy, ale osobiście polecam broń 2ręczną.

Opublikowano

Co prawda dla mentala jakaś broń dwuręczna była by z pewnością lepsza ale ja mentalem nie mam doświadczenia więc kup trute sr. +30-35

Yyy.... to, że ty nie masz doświadczenia mentalem, nie wskazuje, że autor tematu go nie ma.

Do metków i expa, albo rib z wysokimi średnimi i kd, albo żalu to samo. Ewentualnie może być parta lub złodziej, jeżeli pieniędzy za dużo nie masz.

Od kiedy mental wali mieczem jednoręcznym, jak ma od groma środków do gry, to niech się bawi, ale nic po za tym.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Jeśli mowa o broniach 75 to trutka z dobrymi śr wygrywa z żalem moim zdaniem. Biorąc pod uwagę inne bronie to parta lub magnet +9 z moba, śmierci i penetry +4 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...