Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WordCraft [DEDYK] [SURVIVAL] [GILDIE] [WL-OFF]

dulu66

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cooltext598384968.jpg

Witam. Przedstawiam wam reaktywowany serwer surwiwal.

Co nowego oferujemy:

- Zakładanie gildii

- 24/7

- LAGI OFF

- Nowa mapa

- I wiele więcej

ID serwera: s27.csrv.pl:20732

Typ Serwera: Surwiwal

Potwory: ON

Zwierzęta: ON

PVP: ON

Gildie: ON

VIP: ON

WL: OFF

Sloty: 20

Opublikowano

admin czlowiek ma 5 lat s kand wiem?

1. nie zna ortografii

2. kradnie graczom itemy

3. oczyścił mi eq

Opublikowano

Ja nie polecam takiego serva bo:

1.Zniszczyli nam chatę nie wiem jak a bylismy na 2 polowie mapy.

2.Jacys kolesie:rastarazor i MrKenir czy jakos tak zabijali nas nie dajac nawet wyjsc poza spawn.

3.Proskater pisal mi ze bylem na tym servie 5 dni temu a gralem dopiero wczoraj wiec niech mi nie opowiada klamstw ale head admina lubie :D.Wolałbym żeby ten server był tylko z Head Adminem a Admini zwykli to Dno!

Ten server jest slaby bo nie ma LWC,appletree jest fajne wiec dobrze bylo a dopiero nam napisali ze jest komenda na cuba a admini o tym nie wiedzieli a robili ten serv WTF ZAL!!

Opublikowano

Serwer totalne dno -.-! ocena 0/10

Serwer wogole nie przygotwany na survival (błędy ortograficzne popełniają admini, którzy mają po 11-13 lat, sprawdzałem na forum)

Prosi o bana dla gracza MrKenoriITV za okradanie moich kumpli, po czym usłyszałem ''zaraz ty mozesz dostac bana''

Nie Polecam Mapa cała zniszczona, pełno noobów i dzieci neo.

Strata czasu na takie coooooś ...

P.S Ten serwer, o ile można go tak nazwać to tylko nadaje się na Kubeł i zaśmieca Strone, takie serwer oraz userzy powinni dostawać bany...

@Edit Do HeadAdmina nic nie mam, bo jest spoko i wogóle, ale jego admini to jakieś kalectwo, zamiast pilnować porządku tworzy śmietnik z serwera, nie odpowiada jak sie do niego pisze opowiada kłamstawa jak wspomniał kolega @up i jest po prostu żałosny

To naprawde najgorszy serwer na jakim grałem, a mapa to tylko spawn + żadnych zasad, nawet wstępnych... :x -.-

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Serwer taka lipa jak nie wiem co nie polecam nie ogar gracze nie ogar admin 1 gildia na caly serwer naprawde odradzam serwera;)

15367309717451705657.png

Opublikowano

Triple:

http://www.mpcforum.pl/topic/480422-wordcraft-247-wl-brak-lag-20-slot-reaktywacja/

http://www.mpcforum.pl/topic/483569-wordcraft-survival-dedyk-247-20-slot-wl-off/

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...