Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Multibotem by Slait

dawidt476

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

mam problem z Multibotem by Slait z metin2mod.tk

Otóz, zrobiłem tak jak w instrukcjach, ale po włączeniu obejścia i bota, bot działa ale nie ma postaci w name i lvlel

Mam Windows 7 32 BIT POMOCY! daje LAJKI

dgh.png

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Tak obejscie mam tzn zrobilem tak :

Skopiowałem cały folder metina na pulpit, zablokowałem HS tym bypassem, dałem nowy dokument.

Wpisałem : metin2client.bin

zapisz jako, wszystkie pliki : metin2.bat

No i potem włączam injector, daje DLL ten plik z botem potem w process name wpisuje : metin2client.bin

potem loguję sie przez obejscie na postac i daje inject, i nic ;/

Moze w process name musze wpisac cos innego?

Kurka..

Na modzie jest identycznie to samo ;/

W process name wpisałem : Metin2Mod_PL.exe

Zalogowałem sie na chara dalem inject i to samo ;/ bot dziala, metin dziala, ale nie ma postaci w oknie bota ;/

Opublikowano

sprawa jest prosta! kurde czytajcie uwaznie.. ;p sam napisales ze masz 32 vity windows, a wiec musisz uruchomic poprzez injector dla 32 bitowego systemu... jest on w paczce z hackiem... a i nawet jest tut o ile dobrze pamietam jak zainjectowac tego hacka na 32 bit ;p prosze bardzo ;D poszukaj temtu z tym botem tam jest wszystko ;D

Opublikowano

to tak w tutku jest ze musisz to pozniej odpalic od metka, lecz to nie ma znaczenia... ;p mozesz wlaczyc jak bedzie gra odpalona...(u mnie i tak dziala) a wiec masz tego injectora klikasz na ta druga zakladke czyli "threads" potem na trzecia "librares" i potem znow na pierwsza... to powinno spowodowac odswiezenie injectora i pojawienie sie procesu jakim jest metin2client.bin (zalezy od tego jak kto ma nadpisanego metka)... a wiec jesli znalezlismy ten proces to klikamy prawym na niego i wybieramy "normal scan" nastepnie wchodzimy znow w trzecia zakladke "librares" i tam powinno nam sie pojawic na pierwszym miesjcu adres gdzie mamy zapisany plik metin2client.bin (jesli nie pojawi sie nam wracamy do pierwszej i klikamy znow normal scan... spowodowane to moze byc tym ze poprostu jestes za szybki na swojego kompa ;p) a wiec jesli jest ten adres to klikamy prawym i potem "inject new library" i wybieramy dll z hackiem ;p i juz powinno wyskoczyc okienko ze "inject succesfully" czy cus takiego ;p i mamy bocika! brawo udalo wam sie ;D

@pisalem na "goraca" wiec sorki za mala spojnosc tresci... ale jestem pewien ze jesli ktos zrobi to co napisalem krok po kroku na pewno zadziala ( a jesli nie to wyj***ie kompa za okno ) ;D

LAJKI

Opublikowano

pewnie tak... naprawde staralem sie wytlumaczyc to tak zeby kazdy to zrozumial bo jesli nawet film instruktarzowy nie pomaga to ja juz nie wiem ;D

mam nadzieje ze wszyscy najpierw sciagneli na wszelki wypadek C++ i Net.Fra?

@UP Prosze bardzo ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...