Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Promo Code]750 Gold 1 Dzien premki

hardstell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na stronce poniżej możemy uzyskać kod promocyjny do wota który daje 750 Gold i 1(24h) dzień premki. Należy wpisać imię i nazwisko może być zmyślone no i e-mail i przepisac Captcha i klikamy "» Key anfordern" pokaże się okienko z czerwonym napisem ze tam jakiś błąd ale to nie prawda e-mail dochodzi z kodem bez problemowo.

UWAGA 1 KOD NA 1 KONTO.

Opublikowano

Gites! 3750 gold w 2 dni :)

Oby ten dział rozwijał się dalej w takim tempie!

Niewykorzystany kod:

GSTRMD3X9-56G2-HYB7

hardstell na prezydenta!

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Gites! 3750 gold w 2 dni :)

Oby ten dział rozwijał się dalej w takim tempie!

Niewykorzystany kod:

GSTRMD3X9-56G2-HYB7

hardstell na prezydenta!

Dzieki za koda bo mam error.(wiem, wiem, ale jak ja klikam key coś tam to mam 404. xD) ;) hardstell i oban19 na wawel i na prezydenta.

3750 GOLDASÓW WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! :D

Opublikowano

Ja mam kod który nie działa ( nie z pomysłu obana ani hardstell ) -.- ja to chyba nie mam do tego szczęścia :s

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Ja mam kod który nie działa ( nie z pomysłu obana ani hardstell ) -.- ja to chyba nie mam do tego szczęścia :s

Po to jest mpcforum z działem World of Tanks, co nie?

Opublikowano

Jak nie dostajecie kodu użyjcie yopmail.com wpiszcie mail typu "skwfbjhfvb683" skopiujcie w pole mail w formularzu wpisze Captcha i po ok 1min dostaniecie na bank kod na yopmailu.

myslalem ze to jakis trick ale co to zeczywistosc :P a np jak dzisaj uzylem kod na tym koncie to jutro tez bd mogl? na tym samym koncie?

Jeden Kod Na Jedno Konto.

Opublikowano

Nie działa już;/

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Jak ktoś ma jakiś kodzik to proszę na PW :). Wg tlumaczenia, to po prostu błąd strony.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Przestancie żebrać o kody ! Skończyły się, a wy się spóźniliście. Szczerze wątpię, aby ktoś miał 2 kody :/

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zamykam, bo w tych tematach zaczyna się niepotrzebny spam i żebractwo, kody się skończyły, a wy się spóźniliście ;)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...