Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KDBot Dziwny problem.

GumiCwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak nie spotkalem sie aby ktos mial podobny problem do mojego.Opisze w punktach co robie po kolei

1.Odpalm Phconector 1 (oczywiscie plik phConnector.ini jest skonfigurowany poprawnie)

2.Odpalam KDBot.

3.Wybieram Bot 1

4.Wlaczam EdxLoader

5.Ustawiam port i wszystkie opcje ktore maja byc (Oczywiscie wszystko poprawnie)

6.Odpalam SRO

7.Loguje sie na postac

I tu sie zaczyna moj problem Silkroad wlacza sie bez najmniejszego problemu zero zacienc chodzi plynie wszystko jest ok. A gdy uruchamiam z botem SRO po zalogowaniu na postac Silkroad zaczyna sie masakrycznie zacinac moja postac stoi przykladowo w alexandri zajmuje okolo 5-10 min na zaladowanie sie co i tak nie daje mi nic bo nie da sie poruszac tak scina mi Silka poczym po 5-10 min dostaje error ze phconector przestal dzialac i mam tylko opcje zamkniecia go i dostaje DC. Nie mam zielonego pojecia czym moze byc spowodowany ten blad. Ale dodam jeszcze ze gdy jestem poza miastam naprzyklad niedaleko alexandri To dziala wszystko plynie ale gdy naprzyklad chce isc na spota ktory jest na pustyni znowu mam okropne lagi. Zalezmy mi na tym bocie a dokladnie to na Pet Filtrze wiec prosil bym o pomoc.Chyba ze jest jakis pet filter inny ? to prosil bym o tutarial i link.Czekam na pomoc

Dodam jeszcze ze gram na Glory SRO server Gaia

PS:Prosze nie pisac ze Glory SRO ma nowszego clienta i kdbot nie bedzie ci dzialac bo bedzie kilku moich znajomych go uzywa.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...