Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Szybki hack do wbicia 15 klas broni.

cenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szybki hack do wbicia 15 klas broni.To zaczynamy.1 odpal gre wejdz na swoje staty.2 odpal Hacka poczekaj 10 sekund zamknij hacka.Sprawdz czy masz 15 klas broni jak tak to wejdz do gry zagraj runde i zapisze stan.Podziekowania dla Orange.PL za stworzenie hacka.ps dodalem filmik nar...skanhttp://virusscan.jotti.org/en/scanresult/b3f214e5d47ea0c291424db0579551be369d7b1748097872051643668767.jpgFilmik

MW3 -15 Classes.rar

Opublikowano

Popraw trochę prezentacje bo wygląda to chaotycznie. Używaj entera. Screen daj w spoilerze. Zuploaduj plik na jakiś server. Linki umieszczaj w code.

Czy za tego hacka można dostać bana?

Opublikowano

A teraz jak tego użyłem to cały czas pisze "ŁĄCZENIE Z ZASOBAMI ONLINE"

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano

Omg ludzie, [Cenzura = % up] po co komu 15 klas ? przecież to bez sensu i jeszcze ryzyko utraty konto Steam w postaci BANA...

KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE

Opublikowano

e nie bedzie bana jak jutro nie bedzie bana to wgl nie bedzie bo oni o polnocy sprawdzaja logi czy cos... A tak btw jutro jak bede mial czas to opublikuje najnowszego oldschoolhacka z innego forum, dziala sam sprawdzalem.

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak można uprzykrzać grę komuś tym, że ma się 15 klas ludzie ogarnijcie się!! Uprzykrzanie komuś gry to np. to, że mamy WH albo AimBota i same headshoty walimy przez ściany to jest dopiero uprzykrzanie, a nie to że masz 80 lvl, 10 prestiżu, 15 klas i wszystkie bronie na 31 lvl.

P.S.

Ani Steam ani InfinityWard ie sprawdzi jaki masz ekwipunek, czyli:

- jakie bronie,

- ile klas.

- jaki lvl na daną broń,

oni mają tylko wgląd w twoje statystyki, czyli:

- lvl i ranga,

- ilość zabić/zgonów/headshotów/killstreaków/zwycięstw/porażek/i ile godzin przegranych w CoD MW 3.

Fan Call of Duty "od początku do końca".

71177835510520465939.gif

Opublikowano

a jak użyje tego to mogę jakoś zresetowac te lvl broni itp?

lub da się zrobić tylko do 1 broni ?? albo bez tych 15 klas ?

no i czy odblokowywuje wszystkie bronie ? czy tylko ulepsza te co mam teraz,te co odblokuje będę miał na max lvl?

EXPmIpC.gif

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...