Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak Exp .

xmikes92x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to jest możliwe aby w 1 dzień zdobyć 30k - 50k expa ? Ja sam wbijam 3-4k expa dziennie a tu takie coś ;P Nie jest pewnie hack bo nie dostają za to bany ;/

Opublikowano

Gdzie to widziałeś i kiedy? Ja w jakiś tydzień wakacji biłem 40+k exp'a dziennie.

Bez żadnego hack'a oczywiście. Expa PAss + Qr = Heja ^ ^

dópa!

Opublikowano

W sierpniu był 5-shot chyba 200% większy % na QR + exp passy z eventu 200% można było dołożyc jeszcze exp passy 100%-ówki dobra runda i leciało z 3,500 expa i ludzie bili (jak nołlajfili) te 40k expa.

Czy teraz wbiłbyś przez cały dzień 30k expa?

exp passy 100 + dobre wyposażenie + Umiesz grać na QR ale to musiałbyś grać cały Boży dzień

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

3-4k EXPA dziennie ?? To u mnie około 2 godziny grania :)

Grasz na QR na serverze Platinum musisz mieć 100% exp passy, dobre rzeczy na QR i ownisz.. Dziennie można zarobić 35k EXPa

Opublikowano

Walić QR

Bierzesz kolege elite , passy 100% chociaż i na bombing run.

Robisz 50 killi i masz 1,6K expa.

Za 100 killi kolo dostał prawie 5K.

Nie plantujesz tylkoz zabijasz przez 9 rund po 5 minut ;D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Exp Passy 500%

o.O

@TOP

Ja w czasie pierwszego 5-shota, wtedy jak były te passy 200%, to po 60k expa dziennie leciało na platinum z exp passami 100%, teraz exp na QR jest już mniejszy, więc tak dużo expa już nie idzie, graj QR na platku, bo tam są najbardziej ogarnięci gracze, speca nie warto kupować, lepiej kupić plecak 3-slotowy, do tego RPG, LAW, jakieś MG i M79. Z takim ekwipunkiem można koksić jak spec ^_^ .

Opublikowano

A wy tylko ten QR i QR tylko ze to jest nudne po kilku grasz i nie zdobywasz przy tym skila do grania na normalnych mapach.

Polecam Ci grac Bombing Runa bez planta zdobywasz skila + w cholere expa+ w cholere gp i dobra zabawe.

Ja przedwczoraj mialem rekord z exp passem 100% bez serwera platinum 5600expa i 6500 gp

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Opublikowano

Noo nawet gdy nie było tych Quarantów, tzn. dostawało się śmieszne pieniądze i expa, to topka wbijała po tyle expa (30,40k). Tylko teraz tak:

- Gra na 1 koncie z 5 osób (podejrzenia).

- Na koncie expią 24h.

- Grają DT, teraz też quary

- Mają po 300% exp passów jeżeli mają jeszcze z tego eventu ;].

- i to by było wszystko, najważniejsze to jest to, że konto jest oblegane non-stop.... (maniacy)

Opublikowano

Ile razy było tak że wchodzę rano na CA i koleś nadupcza DT :D

ide po południu on dalej w tym samym roomie jedzie DT

pod wieczór i w nocy to samo! ja np musze sobie zrobic przerwy bo umieram

a sa tacy co umia grac 24godziny i nic .. i potem sie dziwisz ze tyle expa wbijaja ?

do tego jeszcze teraz QR doszlo i duzo "high lvl" jedzie na power lvl z clanem + ts

tak samo jeszcze ladnie sie wbija expa na BL 6 ogarnietych osob to niecale 20minut gry

i bez problemu latania uciekania przed zombiakami wyciaga sie okolo 1200expa ( z 100% exp passami)

do tego dolicz jakbys mial 200% exp passy + 100% exp passy + platyna (30% wiecej) + super elita

i caly dzien expisz :] spokojnie 50k wyciagniesz z palcem w duuuupie :D

sygnayr.png
Opublikowano

Najlepiej na qarantine ;].. 400/500 expa dostaje.. do tego mam exp pasy 200% i + 100%

W dwa dni wbiłem z csm4 lt1 czy jakoś tak.

Fire team są za długie.. Jak dobrze grasz to polecam jeszcze One man army.. Jak wygrasz i dość szybko zabijasz 220 300 expa;]

@Edit

Ja ostatnio nad tym rozkminiam bo nie chce mi sie tracić GP pasów i siedzieć i nabijać gp..

To postanowiłem założyć nowe konto wbić level żeby móc giftać i przegiftuję wszystko..

Na początek masz 2kgp do tego za samouczka 3k..

Na początek dostajemy tara 21 camo na miesiąc którego sprzedajemy i już jest 15 k ;].. te lewele się szybko bije to zaraz mamy uzyskany lvl i około 40k gp do giftu.. osobiście inwestuje w myst g :D

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

Możliwe ale trzeba być niezłym no lifem żeby tyle przed grą usiedzieć i nabić w jeden dzień ;p

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

6-7k w ciagu 10 -15 minut to malo?

Jedna QR grasz okolo 8-12min z dobrym teamem i wyciagniesz niecale 2k expa moze wiecej

i ciekawe gdzie ty w 10-15min wbijasz 6-7k -.-

pozdro ...

sygnayr.png
Opublikowano

Jak to jest możliwe aby w 1 dzień zdobyć 30k - 50k expa ? Ja sam wbijam 3-4k expa dziennie a tu takie coś ;P Nie jest pewnie hack bo nie dostają za to bany ;/

Normalne ;] Jak ja mam chęci to dziennie po 30k dziennie wbijam.Wystarczy spoko team i orasz QR; ]

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...