Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug grafy

Theadrian189

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się "zamazoje"? Możesz dać screena? Bo po Twoim obecnym opisie to nawet nie wiem do końca co Ci się dzieje.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

rusze myszką wszystko się ze sobą zlewa i tak ciągle jest postaci nie widze no i musze wtedy zminimalizować nawet minimalizowanie nieraz niepomaga i musze włanczyć i wyłanczyć lola utrudnienie ;p

Opublikowano

Ja też ma tak czasami . Pobierz najnowsze sterowniki do grafy ze strony producenta i directa to powinno załawić sprawę oczywiście to zdarza się czasami chyba każdemu.

bez yt.

Opublikowano

Nazwe karty graficznej możesz poznać na wiele sposobów na przykład pobierający program pokazujący twoją ogólną specyfikacje sprzętu , tj. Wszystkie części wraz z parametrami i nazwami. Wujek google zaprasza ;)

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Panowie cały czas każdy z was wprowadza go w błąd. Też miałem ten problem chociaż miałem najnowsze stery. Wchodzisz w gre, włączasz meczyk, wchodzisz w opcje i zmiejszasz większość wymagań np. Jakość Postaci bierzesz low i tyle i większość na low i będzie ci pykać. Pzdr.

Opublikowano

co my sluzacymi jestesmy zeby ci wszystko podawac? wpisz nazwe w google i dopisz sterowniki albo driver. sproboj tez zmienic rozdzielczosc gry. lol jak przez rok mozna nie aktualizowac sterow i normalnie grac :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...