Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Gordon

Try2Survive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z Gordonem.

Klienta Gordona mam aktywowanego, aktualizowanego etc.

Włącza się poprawnie ale gdy chce załadowac haczka, to wyskakuje komunikat: "This item does not work on a 32 bit machine...". Teraz mam pytanie, czy wszyscy którzy używają gordona mają 64 bitowy Win7? Ja mam Windowsa XP Black Edition, czyli XP z SP3 32 bitowy. Nie jest możliwe żeby nie działało na 32 bitowym systemie chyba, że w pół roku się to zmieniło, bo ostatnio grałem z hakiem właśnie pół roku temu i działał na WinXP 32 bitowym. Bardzo proszę o jakieś info albo inny sposób na załadowanie haka.

1075466053.png

LookIamDead.png

5747.jpg

21552.gif ;ppp

Opublikowano

Dobra dzięki. Szkoda, że nie odpali. Tak btw. w Gordonie jeszcze jest undetected u mnie przynajmniej. Temat do zamknięcia już. Ja czekam na 32 bitową wersję.

1075466053.png

LookIamDead.png

5747.jpg

21552.gif ;ppp

Opublikowano

Dobra dzięki. Szkoda, że nie odpali. Tak btw. w Gordonie jeszcze jest undetected u mnie przynajmniej. Temat do zamknięcia już. Ja czekam na 32 bitową wersję.

Nie doczekasz się...

zv669_sipeantus.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...