Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Moje 2 Filmiki

Gryzak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwierz mi że bicie alienków nie jest specjalnie ciekawe...

No chyba że solo vs cubik etc.

Nie przyspieszaj tak filmików.

I popracuj nad kontem :D

I daj filmiki w media.

Opublikowano

Nie poszpanowałeś :< Uciekasz jak proty zadają ci 2k-11k DMG ?

Nie pokazuj jak bijesz z x1 cokolwiek bo to jest żałosne. Popracuj nad kontem bo powiem tak : kliknąłem , zobaczyłem cienkie i 1 iryska , wyszedłem.

Drugi film , nie sory teraz widać ty nie masz nawet full lf3 :(. Co sekunda akcje wycinasz , byle anhilator i nowa akcja ...

Opublikowano

Nie poszpanowałeś :< Uciekasz jak proty zadają ci 2k-11k DMG ?

Nie pokazuj jak bijesz z x1 cokolwiek bo to jest żałosne. Popracuj nad kontem bo powiem tak : kliknąłem , zobaczyłem cienkie i 1 iryska , wyszedłem.

Drugi film , nie sory teraz widać ty nie masz nawet full lf3 :(. Co sekunda akcje wycinasz , byle anhilator i nowa akcja ...

Człowieku miałem wtedy 13lf3 pozatym mam teraz golca 3iry i 18 lf-3 i 7 BO2. nakręce nowy filmik tylko kamikadze kupie.

Opublikowano

Człowieku miałem wtedy 13lf3 pozatym mam teraz golca 3iry i 18 lf-3 i 7 BO2. nakręce nowy filmik tylko kamikadze kupie.

Heh na te czasy to i tak słabe konto :) chyba że dobrze ogarniasz to może coś ubijesz.

Opublikowano

haha , uważajcie bo wlatuje nam tu hunter na 4-4 z 7 osłonkami i 3 irkami ...

face_1287593015_by_Guiapenni_thumb.png

@down

face_1307096689_by_pawell96_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...