Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Samoloty , unlocki

h4jdas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem otóż moze ma ktoś sposób na odblokowanie flar w jetach ? bo to 1 dzialko jest strasznie dziadowskie a jakos trzeba to lepsze odblokowac a ja nie mam pojecia jak ;/

Pozdrawiam

Witam wszystkich

Battlefield 3 :

MrHajdas.png

Gość malutki688
Opublikowano

niestety musisz zniszczyc inny samolot tym dzialkiem(heli albo co innego) musisz niszczyc z tego potem odblokujesz rkiety smonaprowadzane ale one sa jeszcze slabsze

Opublikowano

One Ci się odblokują jak zdobędziesz ileś tam pkt w samolotach. Wystarczy że będziesz zabijał z samolotu, później fajne dodatki odblokują Ci się do samolotu (radar,gaśnica itd), i fajne wyrzutnie rakiet do rozwalania czołgów i innych pojazdów naziemnych.

Wasyl654.png

2pacr.png

Bywalec
Opublikowano

To działko nie jest wcale takie dziadkowskie w późniejszych etapach gry. Jak przeciwnicy będą mieli flary to tylko działko ci zostanie :)

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

@up yhym

Ja też mam ten sam problem najlepiej się z kimś zmówić na serwer wbić i podexpić sobie nawzajem punkty samolotów.

Ja mam takie serwery ale aktualnie nie mam z kim tak robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...