Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilo_kartofli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bylo by takiego zachowania od strony kilo_kartoffFfffli zeby nie zachowanie i kultura ktora reprezentujesz soba w dziale metin, bo tylko tak chyba piszesz. Przeciez wyraznie kokosz napisal i to jeszcze temat jest podwieszony, ze wszelkie tematy , posty nie zwiazane z tematem "cheat itp.", beda wiazaly sie z konsekwenca. Napewno sobie zasluzyles.

Opublikowano

Mikiel nie widisz za co to są warny -,-

Nie są związane z metinem.

I czytaj ze zrozumieniem a santarius w dziale metin2 pisał same poradniki i pomagał

­39566146920630933015.png

Opublikowano

nieee... 2 warny nic nie znaczą .. Kilo_kartofli jest długo na forum (2 dni dłużej ode mnie :P) i zasłużył sobie na tego "Global Moda" a to , że dał 2 warny na których napisał takie głupoty to nie znaczy , że są bezpodstawne :] może nie chciało mu się pisać ?

to zbyt mało dowodów żeby go oskarżać o "nadużywanie władzy" lol -- oczywiście według mnie

Opublikowano

Acha Za wiadomość typu "SPAM" myślałem że dopisałem to u ciebie

prawda jest taka że jakbym cie chciał udupić dostał byś bana na 24h

To jest ukryta treść, proszę

Nigdy nie zrezygnowałem z żadnej dyskusji chcesz mogę dać ci GG i nie GG będziemy się sprzeczać

I właśnie za to dostałeś te +20% za pisanie bezsensu a że dostałeś akurat w temacie w którym napisałeś tylko "SPam" dosłownie spam tylko to napisał.

I teraz zgodnie z regulaminem rozdawania banów mogę dać ci bana za sprzeczanie się ze mną na 24h

I nie myśl ze jesteś taki fajny bo napisałeś

To jest ukryta treść, proszę

już dostałeś warna za SPam