Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itemy +7/+8/+9

WiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, znalazlem kiedys opis(nie pamietam czy na tym forum) jak zrobic itemki +9 .

Mianowicie chodzilo o to ze sie nakladalo jakos set na set i potem z latwoscia wychodzily.

Moglby sie ktos wypowiedziec? :)

Opublikowano

Ja jak mam coś podnieść na +9 to zawsze czekam 3 minuty i wszystko na raz wrzucam ale nie zawsze dział

Opublikowano

Kiedyś jak grałem na mythology mu (1.02k) , to miałem problem zrobić set na +9 ;D , a tylko jedna osoba łaziła sobie w secie +9 ;P zapytałem czy ma jakiś sposób i powiedział że ma , tylko nie chciał za free powiedzieć:P więc kupiłem od niego ten sposób za 5s ;) , chodzi o to że do +6 robisz item normalnie wrzucasz blessy , a już na +7 robisz tak , przesuwasz item z miejsca na miejsce , nie wiem czy rozumiecie :P , i mi na +9 zawsze wychodzi (testowałem na : zhypermu [(1.04h =chyba= ) , dario mu (1.02k) i działa ;) , a może zna ktoś sposób na robienie itemów +13 ^^ ?

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Opublikowano
@up

Brednia, nie ma czegoś takiego jak sposób na 100% soulowanie....

Możliwe :) ale mi takie coś pomaga , zawsze za pierwszym razem się wbija .

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

e tam brednia ... rozkminilem jak "dodac tylko luck" ^^^ napisalem w cudzyslowiu bo sie go nie dodaje ale item mysli ze jest ten luck .Jesli ktos umie zrobic shadow buga to najelepiej kupuje item 2kratki na szerokosc i 4kratki na wysokosc (np giant sword czy jakis inny badziew ze sklepu) i potem sie robi tylko te pola i kladzie na np 2 tych polach item , tak aby zostaly jakies pola do tego zeby podniesc ten item - nie wiem czy rozumiecie .

Ale jakis sposob jest na 100% nawet taki co wychodzi przynajmniej prawie zawsze ...

aa i jeszcze slyszalem o jakims sposobie ze sie teleportuje do devias , sciagam wingi i helm ==> relog i robie dowolny item ^^^ ale to juz wogole chyba brednia bo np mi nie wychodzi a qmplowi tak caly set wyszedl bez lucka

Opublikowano

Kiedyś kolega mi mówił ,że testowali na Unionie Blessowanie i Soulowanie : ) To powiem tak... Po tym chodziłem w secie divine +9 bez L :) Ofc exc... To chodzi o kratki ale na 99% to są brednie