Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura BM

Xenon544

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Jak już na pewno każdy zwolennik sury wp zauważył, czarowane ostrze niegdyś niedoceniana KU, teraz jest w cenie silnego i stanowi 2/3 kosztu samej aury miecza! Zaczynając grę na s26 nie miałem w ogóle pojęcia, że dojdzie do czegoś takiego, nie dość, że czarowane jest cholernie drogie, to jeszcze trudno dostępne, ale o czym ja mówię - sura wp za niedługo zrówna się cenowo z wojem. No nic, patrząc na ten bolesny fakt, doszedłem do wniosku, że wojownik to postać prosta/zwykła/popularna/niewyjątkowa itd., ninja to postać wymagająca poświęcenia, wsparcia itd. na niskim lvl, nie radząca sobie z metinami, spotami itd., szaman, hmm, to co ninja - strasznie męczący exp, problemy itd. No nic, najlepszym wyborem wydaje się być BM, dlaczego? Daje rade metinom, spotom, ma tanie KU - tutaj mocny plus itd., postać, która w pvp może rządzić, jak i w pve, czy pvm być naprawdę mocna, tylko trzeba ją odpowiednio skonstruować, dobrze, rozpisałem się aż zanadto, jak na ten temat przystało, przejdźmy więc do pomocy o którą was proszę.

Moje plany tłumaczę tak: Na początku mocno przyłożyć się do expa, aby później wymiatać w pvp. Bardzo podobnie, jak w przypadku WP.

Przedstawiam wam kilka propozycji, proszę o Wasze zdanie z tradycyjnym pytaniem: Który build najlepszy <ble ble ble>?

1. Ogniste uderzenie>Mroczna ochrona>Mroczne uderzenie>Mroczny kamień>Ognisty duch>...

2. Mroczne uderzenie>Mroczna ochrona>Ogniste uderzenie>Mroczny kamień>Ognisty duch>...

3. Ogniste uderzenie>Mroczne uderzenie>Mroczna ochrona>(to samo up)

Staty idą oczywiście 2:1 int:vit

Gram na new serwie Solarze

Aktualnie sura wp 27-30 lvl, wystarczy reset, bo staty są dobrze rozdane. Jakbyście mogli się wypowiedzieć jeszcze jak idzie exp BM, to proszę...

Będzie Like, pozdrawiam :)

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/360645-spis-poradnikow-ktore-musisz-zobaczyc/
http://www.mpcforum.pl/topic/296282-tutsura-wp-gdzie-expicbudowa-postaciiskilleeq/
http://www.mpcforum.pl/topic/273181-tutsura-bm-od-zera-do-pvp-mastera/

1388363882-U262029.png
Opublikowano

@Antix

To mi nie pomogło, nie ma nic w nich o moim buildzie, a już je czytałem, nie podobają mi się, dałem moje propozycje i chcę żeby mi ktoś odpowiedział, która najlepsza.

Opublikowano

Bulid nr jeden jest najlepszy z tych.

jednak ja bym grał takim.

Duch>Ogniste>Ochronka>Sfera>Mroczne>Duchowy

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Bulid nr jeden jest najlepszy z tych.

jednak ja bym grał takim.

Duch>Ogniste>Ochronka>Sfera>Mroczne>Duchowy

Ducha do expa jako pierwszego się nie maksuje.

// I to mówi kid lola ?=d u mnie zawsze się dobrze sprawdzał =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...