Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc]

_Martin_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

właśnie ostatnio dużo osób ma problem z zalogowaniem się do gry nie którym pomaga ten sposób

Cytuje inną wypowiedź usera z forum :

Dobra znam rozwiazanie problemu:

Wchodzicie do folderu Nexon-->Combat Arms EU---->HShield-->Update --> Usuwacie cala zawartosc tego folderu po czym cofacie sie do poprzedniego Folderu > HShield < Tu odpalacie HSUpdate.exe nastepnie przechodzicie spowrotem do folderu > Update < uruchamiacie autoup.exe wybieracie HackShield For Game Service (2,1,2,1) i klikacie START update po wszystkim wlaczacie Combata i cieszycie sie gra! Good luck:)

Btw. Nauczycie sie przegladac inne tematy zanim zalozycie nowy

@a tak nie dawno mi sam zwracałeś uwagę, na przyszłość nie rób innym tego co tobie nie miłe :) bo sam nie zaglądasz do innych tematów...

e koleś to sobie do kolegów z klasy możesz gadać error 0 to akurat to samo to jest crash ... :s

nie będę się z tobą kłócił bo nie popełnię tego samego błędu co wcześniej i nie dostane warna, bo mi się nie chce siedzieć 3 dni bez pisania na tym forum....

Opublikowano

E

KOLES

to o co inego chodzi teraz

to nie problem z hs tylko inny przy logowaniu wpisuje pasy ładuje i wywala ale dobra

ja mam tak samo ale szczegół i teraz zrobiłem reinstall i mi pomogło :) ...

up@ po co takie coś pisać ...

down@ masz opcje edytuj

jeszcze raz down@ naucz się pisać ...

Opublikowano

możo w jednym się z tobą zgadzam

właśnie ostatnio dużo osób ma problem z zalogowaniem się do gry nie którym pomaga ten sposób

Cytuje inną wypowiedź usera z forum :

Dobra znam rozwiazanie problemu:

Wchodzicie do folderu Nexon-->Combat Arms EU---->HShield-->Update --> Usuwacie cala zawartosc tego folderu po czym cofacie sie do poprzedniego Folderu > HShield < Tu odpalacie HSUpdate.exe nastepnie przechodzicie spowrotem do folderu > Update < uruchamiacie autoup.exe wybieracie HackShield For Game Service (2,1,2,1) i klikacie START update po wszystkim wlaczacie Combata i cieszycie sie gra! Good luck:)

Btw. Nauczycie sie przegladac inne tematy zanim zalozycie nowy

@a tak nie dawno mi sam zwracałeś uwagę, na przyszłość nie rób innym tego co tobie nie miłe :) bo sam nie zaglądasz do innych tematów...

e koleś to sobie do kolegów z klasy możesz gadać error 0 to akurat to samo to jest crash ... :s

nie będę się z tobą kłócił bo nie popełnię tego samego błędu co wcześniej i nie dostane warna, bo mi się nie chce siedzieć 3 dni bez pisania na tym forum....

I co nic to nie to to nie jest problem od Hs i nie upominaj mnie jak nie masz 100% pewnośći

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...