Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Facet i pączki

StudzeKisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzi facet do cukierni, prosi 10 pączków, bierze rozrywa, zjada dżem i resztę wyrzuca, wychodzi.

Następnego dnia sytuacja się powtarza, zamawia 20 pączków, wybiera dżem, resztę wyrzuca.

Trzeciego dnia zamawia 30 pączków, cukiernik sprzedaje ale w połowie zniecierpliwiony i zaintrygowany wyskakuje z pytaniem:

-Pan to jest motocyklistą, prawda?

-Tak, a skąd pan wie?- odpowiada zdziwiony.

-Bo motor stoi przed sklepem.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Co tu ma być śmiesznego?

Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć nas, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przynajmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ten kawał jest naprawdę mocny, żeby go zrozumieć musicie posiadać 6 stopień wtajemniczenia tak jak on.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

chyba o to, że nie jada całych pączków bo będzie gruby ;d i motor mu sie złamie ;d (tak myślę :D

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Suchar. Może kogoś rozśmieszy.

czlowiek_suchar_564.jpg

Mc0men - Co mnie obrażasz? Jestem zwykłym, normalnym człowiekiem, w przeciwieństwie do Ciebie nie obrażam nikogo bez powodu i nie nagrywam jakichś zrytych piosenek z teledyskiem "jem snickersa, jestem kox". Nie ma miejsca dla Ciebie na tym forum, niedługo dostaniesz bana za warny bo obrażasz każdego i spamujesz.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...