Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CZĘŚCI]Głośniki Logitech X-530.

WodnyGłaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie co do X-530 , byłem wczoraj w Media Markt i są tam ten zestaw za 300 zł , no i patrzę na te głośniki one strasznie małe i delikatne , chodzi o te " nici " nie wiem jak się one nazywają , ale przy kantach są zepsute czyli są pourywane , one są takie delikatne czy ktoś celowo przy każdym głośniku pourywał je ? tzn. tak bardziej popękały .

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Posiadam model wyższe (X-540 5.1) i powiem ci, że ludzie nie kłamią. Bass jest jednym słowem zajebisty dla mnie. X-530 mają podobno jeszcze większy bas.

Opublikowano

Teraz troszkę wyjaśnienia :

przy włączaniu światła lub gdy załącza się agregat lodówki słychać strzał (pyknięcie)
Prawda ??

radio może złapać " ruskie " lub inne radio ...
prawda ??

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

1. Pytanie:

Wina instalacji elektrycznej u tego usera.

2. Pytanie:

Pierwsze słyszę, żeby te głośniki miały radio o_O?

Opublikowano

Czytam każde forum i zawsze jest wątek że odbiera radio i gdy gasi się śwatło itp a z subwoofer wydaje pstryknięcia ..

Czy pod ta kartę głośniki spasują ?? czy będę musiał ulepszać żeby osiągnąć lepszy dzwięk ?

Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Zawsze jak kupić kartę dźwiękową jest lepszy dźwięk.

Jeśli płyta ma 6 wyjść na audio ( tobie jest potrzebny czarny, zielony, pomarańczowy) to wejdą ci na 100%.

Ja tam nie mam takiego problemu.

Podaj nazwę mobo, to ci powiem czy ci wejdą.

Opublikowano

" Podaj nazwe mobo " - nie rozumiem.

tak mam te wejścia ( nawet 6 )

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Płyta główna :

Intel Pentium III Xeon, 2933 MHz

UP ODBLOKUJESZ POCZTE ??:D

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Jeśli twoja płyta ma 6 złączy audio to ci na 100% wejdzie. Jak dla mnie temat skończony już.

Mam 0% wykorzystania poczty, więc powinno działać.

Opublikowano

Mam pytanie co do X-530 , byłem wczoraj w Media Markt i są tam ten zestaw za 300 zł , no i patrzę na te głośniki one strasznie małe i delikatne , chodzi o te " nici " nie wiem jak się one nazywają , ale przy kantach są zepsute czyli są pourywane , one są takie delikatne czy ktoś celowo przy każdym głośniku pourywał je ? tzn. tak bardziej popękały .

narutotagkopia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...