Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Problem z grą

R4X3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to tak. Morze ktoś z was mógł by mi powiedzieć dlaczego mój wolfteam normalnie się włącza w menu logowania po czym wyskakuje mi menu kanałów oczywiście wybieram ten z największą liczbą graczy no i albo się ładuje w nieskończoności albo 1s się poładuje i całkowicie wolfteam się wyłącza do pulpitu no a czasami normalnie się włączy to samo tyczy się innych kanałów.

Nie wiem od czego to morze zależeć morze wy byście wiedzieli. Podkreślę że poszukiwałem hacków i wszystko usuwałem po nich jak nie działały i skanowałem od wirów oraz nie reinstalowałem wolfteam-a (uznałem to za ostateczności ) niestety nie posiadam instalki a mam neta wolnego więc uznałem iż wy mi pomożecie bez reinstalki.

Czekam na szybka odp z góry THX.

Opublikowano

Dobra to tak nie chce mi się wypisywać wszystkiego to napisze skrótem :P.

Na kompie działa bf3 na wysokich więc sądzę że wystarczy na wolfteam-a :D, net to 7 mb/s a za 1 miech będzie 25 wiec też myślę że nie będzie problemu, I tak

wcześniej gra działała mi perfekcyjnie zresztą gram na nim (na tym kompie) od 3 lat w Wolfteam i nigdy takie coś się nie działo tylko jakoś tak nie dawno ale system nic nie wykrywa i inne gry działają jak działały ;p. A więc ?

Opublikowano

7mb/s to nie taki wolny net, proponowałbym reinstal.

EDIT:

Wieczność ? Aeria ma pro serwery, u mnie z netem 20 pobiera do 2,6mb/s, to u Ciebie coś ok 1mb/s pewnie - to mało ?

52287137559562145640.png

Opublikowano

Dla mnie to wieczność -,- dobra w wolnym czasie reinstalne thx za brak pomocy

P.S. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...