Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z MU

Pawluk1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Chcialbym sie zapytac czy mial ktos taki sam problem jak ja. Otoz jak wlacze mu mam strzszne lagi, tzn jak pociagne myszka to dopiero po kilku sekundach jest w tym miejscu. Co jest zle?

P.S Jak gram w csa to nie moge ustawic graafiki OPen GL tylko D3D i softwere. Moze musze miec jakis sterownik? widzialem na forum ze podobno OpenGL sie instaluje tylko ja nie mam pojecia jak ://. Moja grafika to : GeForce 2 DDR

Opublikowano

Tak jak powiedziałem zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej, jak nie pomoże zrób formata a ja jak to nie naprawi problemu to wina power neostrady :P

# EDIT:

Lub wina serwera na którym grasz ; ]

Sprawdź czy takie same lagi masz podczas gry w dzień ( od 12 do 22 ) i w nocy ( od 22 do 12 rano )

Opublikowano

Kumpel tez ma neo i mu chodzi lux, jakie sterowniki? nie wiem gdzie szukac :/ directa czy do karty graficznej?. Formata juz mialem

Opublikowano

Pawluk1, mam podobną konfigurację sprzętu na starym kompie (1.1Ghz Celeron, 512 ram, riva tnt 16mb/ a później miałem gforce 2 mx 64mb) I gra chodziła b.dobrze. Moim zdaniem to wina sterowników karty graficznej, poszukaj nowszych. Na necie tego pełno jest ;)

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Ej ale ja nie mam pojecia o tym, nie chce nic zepsuc. Jezeli macie czas i chcecie mi pomoc to pomozcie mi znalezc te sterowniki i jak je zainstalowac o0?

w tym momencie sciagm directa 9.0c moze to pomoze

PS znalazlem jakies sterowniki, moglby ktos rzucic okiem czy beda dobre? http://www.download.net.pl/25/NVIDIA-Force...indows-2000-XP/ i jak je instalowac?

w tym momencie sciagm directa 9.0c moze to pomoze

Quatro post ;) Warn+++

Używaj opcji Edytuj!

Edytowane przez Ziomala

Opublikowano

Nie wiem czy można tu linki podawać, bo ostatnio prawie załapałem warna ale

TU

Masz stery do karty Nvidia GeForce 2 Ti

aaa