Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KLUCZE CZY WROTA?

cipi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanko co lepiej jest robić kupować klucze czy składać wrota? Bo wydałem 230 kluczy i nie trafiłem żadnej lf4 ale też złożyłem wrota Epsilon i także lf4 nie było.

Opublikowano

jeżeli zależy ci na białce i pd to składaj wrota, a jeżeli chcesz trafiać tylko lasery , osłony i inne smieci ze skrzyń to kupuj klucze ;)

230 kluczy to nie jest jeszcze taka straszna ilość, ja wydałem ponad 500 i nie trafiłem żadnej lf4 :P

Opublikowano

Zaś ja ze 100 trafiłem 2 lf4 w czasie promocji twice...

Ja np. teraz robię tak - składam jedną zete na tydzień, po jej złożeniu całe uri pakuję w paliwo dla peta (pbdo bot) i zbieram na sobotę/niedzielę. Wtedy puszczają gold boxy albo x2 lf4, wtedy wykorzystuję booty. Polecam takie coś, jest to opcja dla mnie, gdzie czas na wylot jest tylko w weekend i dużo PD i poważki mam zbierane przez bota :)

Opublikowano

Ja skrzyneczki zasyssam 24/7 :D

Pierw zrobie Zete i Epsilona ( Eps juz zlozony ),

a potem PET za 50k, wrota, potem kamikadze,

no a potem, cubicony, i dalej wrota i wyloty :D

Osobiście polecam klucze.

Opublikowano

Ja polecam klucze, wrota złożą się poźniej, samemu. (albo skrzynki + wrota z energi) Zobaczysz kiedy będziesz miał 35 LF4 :)

Opublikowano

mi się z 3 kluczy trafiła lf 4, a dokładnie to PBdobot mi zebrał :) Nawet nie chciałem kupowac tych kluczy tylko źle taska wybrałem :D Ale okazało się, że warto :D

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Ja na spokojnie 1 lf4 mam za 100 -130 kluczy. Trzeba wiedzieć jak i kiedy włączać bota, lub jak samemu zbierać. Mój rekord 300 skrzyń w 1 h. A EPSILONY.... Niby lepsze od Zet bo większe % na trafienie ale designy fajne są.

Opublikowano

Wrota, potem kluczyki. Dzisiaj przy boi, kiedy na mapce było ponad 5 wrogów, co chwilę kumplowi się części do apisa, pare niewidek xxl i inne śmieci trafiały,

Opublikowano

Najpierw wrota. Dlaczego ? Bo klucze są drogie a dzięki wrotom zdobywasz urke urka=klucze dostajesz za wrota białki białka=szybciej nabijesz urke szybciej nabijesz urke.

s112.csrv.pl:47514 - [1.5.2][NP][sG][sB] !!!

200 postów [V]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...