Karpielek Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam, więc do rzeczy, po zrobieniu sh make czy ./quest.sh pojawia się błąd: Lajki czekają. Odnośnik do komentarza
SϒS™ Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 na sf2010 sh make nie działa Więcej straci ten co to wszystko liczy... Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu.. Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę z D&G'em polować na łanie =) Odnośnik do komentarza
Karpielek Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Skoro nie działa to jak kompilować questy?! Odnośnik do komentarza
IceShiva Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Pokazałbym że działa tylko mam dużo objectów po wgrywane i nie chce mi się ich usuwać Dograj tego brakującego liba http://www.mpcforum.pl/topic/415818-tutwszystkie-brakujce-liby-do-freebsd-8x/ Powinno działać bynajmniej u mnie hula Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.