MrKoSaFree Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam stworzyłem serwer hamachi client,launcher itp ,po 3-4 dniach mi się zepsuł ponieważ majstrowałem przy max lvl, chciałem stworzyć znowu serwer hamachi ale ip jest tylko jedne i wnikneło w ten serwer , po tygodniu pomyślałem by zrobić bez hamachi,ale teraz jak wchodze w virtual pc i włączam serwa, troche czekam ok 2-4 min i pojawia się takie coś na virtualu: Reboot And Select proper Boot device or instert Boot Media in selected Boot device. Co robić? !!!!!!!!!! P.S Kiedyś normalnie działało a teraz nie Odnośnik do komentarza
kierzek Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Według tego co ci wyskoczyło wybrałeś nieprawidłowe urządzenie rozruchowe. Spróbuj na nowo postawić serwer. by Baksiu Odnośnik do komentarza
Wilczurzyca Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Sprawdź czy odpowiedni dysk wirtualny jest przypisany do servera, który z niego korzysta i czy siedzi na swoim miejscu w folderze. Weź te same pliki, na których był server i użyj ponownie stawiając od nowa, jeżeli dalej będzie to samo, to wina plików i musisz je zmienić P.S. Jakie masz pliki? Odnośnik do komentarza
MrKoSaFree Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 1.Na tych plikach został położony muj 1 serwer 2.Jest odpowiedni 3.Pliki Serwerowe Up By Rain czy tam Shizer ale raczej rain Odnośnik do komentarza
MrKoSaFree Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 ale niepamiętam linka do plików Odnośnik do komentarza
MrKoSaFree Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 ok juz wszystko działa trzebało nowe pliki pobrać Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.