Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zmiana skina - to możliwe?

miksterek09

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest to możliwe, ale tylko dla Ciebie. Inni gracze będą Cię widzieć normalnego, zaś Ty będziesz miał wypasioną skórkę ^^ Dobry sposób, aby popisać się przed kolegami w domu :D

Wróciłem ;]

Opublikowano

Jeżeli to jest przez SIU to tylko ty go widzisz, nikt więcej i jak grasz przeciwko tej samej postaci to mas ten sam wygląd jaki wgrałeś.

Opublikowano

Ta, ale niektóre skiny psują efekty gry. Np animacja, jak Alistar wyrzucał w górę, albo wypychał się zepsuła i lagowała.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Tak da się, a raczej możliwe, że dało się. Już od wielu osób i znajomych słyszałem płacze i lamenty, że nie mogą wgrać swoich skinów, gdyż nie mogą znaleźć folderu w którym je się zamieszczało. Zaciekawiło mnie to bo kiedyś jak jeszcze zaczynałem grać bawiłem się w to. I potwierdziły się moje obawy wszelkie poradniki jakie znalazłem dotyczyły starego ułożenia i formatu plików w folderze LoL'a. Możliwe, że jest tak tylko na Win7, z którego korzystam Ja i reszta moich znajomych, ale po prostu spędziłem dużo czasu na poszukiwaniu tego folderu, lecz na marne. Co do wypowiedzi kolegi z góry na szczęście efekt gry psują tylko te około 10% wszystkich skinów, w których owe efekty są zmienione (ale też nie wszystkie). Jest to po prostu efekt próby przedobrzenia skina, niestety daremny. Jeśli ewentualnie misterek09 chciałby się jednak pobawić w to i znaleźć ten folder to powodzenia. :) Od razu załączę link do strony ze skinami i wszystkimi przeróbkami LoL'a mimo, że był już tu na forum widziany zapewne nie raz. :)

http://leaguecraft.com/skins

Opublikowano

Co za typ... Założył nowe konto i leci spam... Nie da się wgrać, bo był nowy launcher. Są nowe poradniki jak wgrać tylko trzeba potrafić szukać, btw. google nie boli, nawet na tym forum to jest :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Hm dziecko kochane czy wiesz co znaczy określenie spam? Wyraziłem swoje zdanie. Nie napisałem, że jest to nierealne tylko, że sam nie byłem wstanie tego znaleźć.

Opublikowano

Tak da się, a raczej możliwe, że dało się. Już od wielu osób i znajomych słyszałem płacze i lamenty, że nie mogą wgrać swoich skinów, gdyż nie mogą znaleźć folderu w którym je się zamieszczało.

dziecko kochane, nie pouczaj mnie... jeżeli masz wyrażać takie opinie to lepiej najpierw się doinformuj, a nie robisz z siebie pośmiewisko pisząc "dało się". Opcja szukaj na prawdę nie boli. Także nie wiem dlaczego większości użytkowników tak ciężko jej używać -.-

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...