Matzar Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Cześć. Jeśli gracie w tą grę to piszcie tutaj swoje nicki, rasę (Wilkołak/Wampir/Łowca), poziom oraz serwer (s2/s1). Osobiście gram na S2, Nick: Matzar Poziom: 13 Rasa: łowca Serwer: s2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPAT Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Nick:SPAT Poziom:14 Serwer:S2 By Miyoshi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sneakysu Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Nick : Deamon Poziom : 9 Server : s2 Rasa : Vampir Macie mnie nie atakowac ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strepsils Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Strepsils Lvl 59/4 S1/S2 Łowca Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej jam jest król nobuf. można mnie spotkać grającego w metina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engineer Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Nick : Engineer Poziom : 35 Server : s1 Rasa : Wilkołak http://fanobet.com/img/banners/Fanobet_2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkDestruktor Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Nick: Rokan13 Poziom: 51 Server: s1 Rasa: Łowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikazio Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Nick: Kamikaz Poziom: 31 Rasa: łowca Serwer: s2. V Zaprszam na Moje Forum V V Oraz do mojego Tematu V http://www.mpcforum.pl/topic/531564-zaproszeniepokemon-blackwhite/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usama Su kocken Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Nick: Usama Poziom: 39 Rasa: łowca Serwer: s1 Nick: TheSzczepan4 Poziom: 2+ Rasa: wampir Serwer: s2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maggi Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Maggi serwe nie wiem heheh wampir poziom 52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aroon Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 mam pytanie, dlaczego gdy atakuje wroga to on pierwszy uzywa oczyszczenia lub klatwy ? i zabiera mi praktycznie pol zycia, podczas gdy mi sie uda uzyc oczyszczenia w walce z innym przeciwnikiem(gram lowca) to zabiera mu tylko moze 40 hp. WTF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr01dada01/Yonk Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Nick : Mr01dada01 Poziom : 23 i rosnie Server : s2 Rasa : wolf Sfora:PolskaSwora (moja wlasna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalyBTR Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Nick: pylek97 Poziom: 31 Server: s2 Rasa : wilkolak LoL^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blues997 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Nick: skyref Poziom: 11 Server: s2 Rasa: wilkołak Zapraszam do gildi Demon Sky wszystkich chetnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.