Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Devils Catacombs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dodałem catacumby na swój serwer takie jak są na plu normalnie sie teleportuje i widzę te komnaty na początku. Tylko jest 1 problem teleportuje się na /go 75 1151 do komnaty gdzie się ten nowy boss respi na plu i nie widze tej komnaty tylko same pochodnie a resztę widzę na szaro w tej komnacie . Za pomoc daje lajki i 5

TUTAJ SS JAK WYGLĄDA KOMNATA BOSSA

1322398310-U94362.jpg

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Komnata Bossa ma inne kordy :

/go 75 1151

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

A Property wgrałeś?

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Do property.epk/eix nic nie wgrywałem bo pobrałem całą paczkę i były tylko wniej takie pliki jak

effect.eix/epk   etc.eix/epk   npc2.exi/epk   season2.eix/epk/   textureset.eix/epk    MPCforum.eix/epk

Moze ktos powiedziec jakie pliki mam wgrać do tego property.eix/epk mam calą paczke stąd

http://www.mpcforum.pl/topic/469811-downloadall-updates-from-gameforge-in-2011-year/page__st__150

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

w tej paczce

• www.multiupload.com/S0JIRQBVT8

• z tego tematu
    http://www.mpcforum.pl/topic/469811-downloadall-updates-from-gameforge-in-2011-year

• jest orginalne wejśćie dc i property wklej to all do klienta i będzie działać jak pomogłem daj lubie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...