mem0l Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Czesc prosze was o pomoc Jak wlaczam bfh to wyskakuje mi : http://iv.pl/images/...10787563230.jpg Chcialem sobie sam z tym poradzic wyinstalowalem wtyczke z mozilli i bfh z kompa... zainstalowalem wtyczke ale jak wlaczam gre zeby ja pobrac to nadal wyskakuje ten blad ! Prosze o pilna szybka pomoc beda lajki i piateczki przez dlugi czas MAM WINDOWS 7 Odnośnik do komentarza
BFHmen Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Wyłącz antywira i spróbuj odpalic sciaganie , a jak nie to moze zmien przeglądarke. Jak to nie pomoze to sciągnij instalke z torrent czy z innych źródeł. Odnośnik do komentarza
mem0l Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Nic z tych mi nie pomoglo temat mozna zamknac juz sam rozwiazalem problem ;] Odnośnik do komentarza
zlotybin Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 mógłbyś napisac jak...to może pomóc innym. ja też takie coś miałem i dodam że pojawiło się po tym jak się bawiłęm proxy w przeglądarce,gdy ustawiłem domyślne było ok:) /link poza MPC Odnośnik do komentarza
Pro kiki Junior Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Prawdopodobnie odpalił przeglądarkę jako administrator. Wyjaśnione więc zamykam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.