Czesio7237 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam. Mam problem z padem Apollo GP-3100 PC . Problem jest w tym że gdy włączam grę (Fifa 10) (z podłączonym padem) to analogi strasznie wariują nie mogę nic zrobić . Na przykład gdy chce wybrać język gry to pad wariuje i "samo się wybiera" . Nie wiem co robić . Jeżeli temat napisałem w złym dziale (nawet nie wiem czy na tej stronie rozwiązuje się takie problemy) to proszę temat usunąć/przenieść do odpowiedniego działu . Proszę o jak najszybszą pomoc i dziękuje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KPRP Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Tylko w fife 10 tak ci sie dzieje? To przeinstaluj gre, albo zreinstaluj ustawienia sterowania. 2010 - 2012 - Emeryt/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio7237 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Sprawdzałem to na Fifa 07 i Fifa 10 . To samo :| . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henazari1 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Może coś z padem? Tylko w Fifach Ci się tak dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.