Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

a więc tak Team BMW odchodzi od F1 noi kubica odchodzi od BMW i gdzies inaczej dojdzie a skoro w roku 2008 był najlepszym kierowcą świata beda sie prawie o iego bić Teamy jak myślicie do jakiego dolaczy ja myśle że do Ferari bo masa w szpitalu i nie wiadomo czy wróci do F1 a wy ?

Gothic <<<--- moja gra ;)

Opublikowano

Skoro szumacher ma wrócić do ferrari to raczej kubicy nie wezmą ;]

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

E tam ... wydaje mi się , że jest szansa na przyjęcie go do Ferrari chyba , że naprawdę Szumacher do nich wróci | a co do tego Bicia się o niego ... to nie jest pewne :s

Opublikowano
witam

a więc tak Team BMW odchodzi od F1 noi kubica odchodzi od BMW i gdzies inaczej dojdzie a skoro w roku 2008 był najlepszym kierowcą świata beda sie prawie o iego bić Teamy jak myślicie do jakiego dolaczy ja myśle że do Ferari bo masa w szpitalu i nie wiadomo czy wróci do F1 a wy ?

łoł ale jesteś niezwykły.. ja już wiedziałem od samego poczatku ze do ferrari pisali o tym closed lol./

.

Opublikowano

Wiesz ile razy pisali, że będzie z ferrari jeździł?

Opublikowano

wlasnie ;d jak będzie to pogadamy jak wygra jakiś wyścig jeszcze ;d kubica to moge o nim gadać na serio haha

Praza wiesz co Obrazanie użytkówników jest w pkt forum !!!!!!!! ja użytkowników nieobrazalem a niejest napisane ze niemoge żartować z kubicy

a sygna jest w rozmiarach dozwolonych na mpc

moge miec tam nawet napisane kaczyn to nab i cie to niepowinno obchodzic sygna jest zgodna z regulaminem więc

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

Opublikowano

Monsras Ty spam BOCIE!

40% wypowiedzi - spam

sygna - nab

20% wypowiedzi to jest noobstwo w najostrzejszym wydaniu tak jak teraz ... swoją drogą pewno G wiesz ... ah i ten twój żart