JustinekB Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam, od niedawna mam problem z wlaczeniem rappelz, wlaczam go, patchuje sie i nagle bum, wylacza mi sie internet, ekran sie zmienia na jakis windows 98, eksplorator systemu przestal dzialac, gg exe przestalo dzialac, skype exe przestal dzialac, bitorent exe przestal dzialac i tak ze wszystkimi programami... dawniej sobie cofalem system ale to i tak bylo uciazliwe.. mam wrazenie ze to przez priv serwery, ale usunalem wszystkie, przeinstalowalem rappelz i nic przy wlaczaniu kompa jeszcze jest taki blad ''Eror while unpacking 5 . Pleas report to author'' MOZE NIE DOKLADNIE TAKI ALE COS TAKIEGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakocy Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 - Zainstaluj najnowszego service packa /Net frameworka - Przeskanuj kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JustinekB Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 - Zainstaluj najnowszego service packa /Net frameworka - Przeskanuj kompa Japierdziele, czy wygladam na idiote? Myslisz ze nie mam najnowszego net farmeworka? i niby co to ma zaradzic? bo nie widze zwiazku, skanowanie kompa? niedawno mialem skana i nic oprocz rappelza praktycznie nie sciagnalem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakocy Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Próbuję ci pomóc,więc ogarnij słowa i jeżeli nie odpowiada ci moja pomoc to wujek google będzie lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czacha1994 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Wina systemu napisałeś że dawniej cofałeś system więc chyba nadeszła pora na reinstall systemu. 99% idiotów czyta ten opis z ręką na myszce, nie zdejmuj już za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.