Ksevis Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam mam problem otóż przy rejestrowaniu się w pasku Miejscowość wyskoczył mi błąd "Następujące znaki są niedozwolone: ł" Jak mam zapisać poprawnie swoją miejscowość? Proszę o szybką i trafną odpowiedź Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 bez polskich robaczków If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
Ksevis Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Ale jak wpiszę nazwę mojego miasta bez litery ł a zastąpię ją l to czy nie będzie potem problemu z rozszyfrowaniem o jakie miasto chodzi ? Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 poczytaj dobrze , masz pisać i wypełniać wszystko po angielsku a nie w języku jaki ci odpowiada If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.