Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Procesor i płyta główna !

HPRdomciu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mój sprzęt to:

-windows 7 ultimate 64 bity

- 4gb ram

-procek: Intel core 2 duo Pentium x2 3.0Ghz

-grafa: GeForce 550 Ti

- płyta główna: jakiś szajs co ma 5 lat..

- zasilacz: 600v,AeroCool

W bf3 nie widze broni czy gdybym kupił procesor: AMD Athlon 450 II X3 3.2Ghz + jakaś płyta główna to bym widział bronie? Czy może doradzacie jakiś inny procesor w granicach 300zł? I jaką płyte główną ? Chciałbym grać na rozdzielczości 1440/900 .

Opublikowano

cała ścina i klatkuję? czy gra ci chodzi płynnie ogólnie i tylko nie widzisz broni? bo jeśli tak to to nie jest wina sprzętu... podaj dokładny model procka i płyte...bo jakiś szajs co ma 5 lat dużo mi nie mówi..

a jesli chodzi ci płynnie i nie widzisz broni,pobaw się ustawieniami grafiki i rozdziałki i zaaktualizuj sterowniki do grafy http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl

/link poza MPC

Opublikowano

aktualne sterowniki do grafy mam,w ustawieniach grafiki, jak i rozdzialki sie juz bawilem . gra poprostu nie chodzi plynnie bron mi sie na sekunde pojawia zaraz potym znika i po nastepnych 10 sekundach znowu ja widze na sekunde. dobra,na innym forum dostalem juz odpowiedz ze to wina procka dokladny model to: Intel Pentium 4 CPU x2 3.0Ghz.

Bede kupywal ten procesor co napisalem wyzej(AMD Athlon 450 II x3 3.2Ghz) , teraz mam tylko pytanie jaka plyte glowna kupic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...