Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój serwer co za to grozi ?

MlodziaczekM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Pobierając pliki serwerowe czytamy że publikujemy serwer na własną odpowiedzialność, więc może tak.

Czy jak ktoś zakłada swój własny serwer jest to legalne czy wiąże się z łamaniem praw autorski itp ? Jakie są za to kary ? Jakie jest prawdopodobieństwo że zostanie ktoś za to ukarany ? Czy za grę z kumplami też możemy zostać ukarani ?

Chciałem poruszyć ten temat, ponieważ przeglądając mpc nic nie widziałem ...

Pozdrawiam!

Opublikowano

Jak grasz z kolegami poza siecią LAN to możesz zostać ukarany. Jednak spójrzmy prawdzie w oczy. Skąd innogames się dowie o serwerze gdzie gra kilka osób , który nie został opublikowany w internecie na forum np.? I czy będzie się im chciało wytaczać sprawę sądową?

A kara ? To kilka latek lub grzywna:P

Opublikowano

@up

Ale z Cb "znafca".

@top

Grzywna a jeżeli nie będziesz chciał zapłacić to kara pozbawienia wolności. Wysokość grzywnej? Zależy ile InnoGames zarząda.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

po co go straszycie jeżeli bd grał z kolegami nic ci się nie stanie bo wątpie że jakiś twój kolega to zgłosi jeśli byś opublikował serwer to pierw każa ci usunąć serwer i tyle jak nie usuniesz to wtedy może ci wytoczą sprawę sądową zresztą wątpie że im to bd przeszkadzać jak bd grało z 10 20 osób.A i nie wolno ci sprzedawać żadnych kont premium czy czegoś w tym stylu na serwerze bo wtedy może być ciężko.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...