Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyspa Przetrwania. 1.0.0 Survival dla ,, wyjadaczy " [95% surv] [ WL-OFF ] [ PREM-OFF ] Wiecej info w temacie...

Koks(DGE)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-384125-0-97965100-1322356664.jpg WITAJ

IP SERWERA s18.csrv.pl:23186

Wyspa przetrwania jest serwerem dla ludzi co nie przepadaja za duza iloscia pluginow. Gdyby nie mozliwosc wybrania sobie miejsca na dzialke ( 8x8 na start ) bylby to 100% survival. Serwer jest pod opieka osoby pelnoletniej ktora ma duzy staz w tym co robi... :)

,, zgubilem sie, niewiem gdzie dom Admin daj opcje /Sethome pls ! " Slysze to co chwile :) Zainwestuj w mapke jesli niewiesz gdzie jestes...

Zasady/Regulamin Serwera :

- Mozliwosc posiadania dzialki 8x8 jest darmowa lecz nie powinna sie ona znajdowac zbyt blisko spawnu

- Nie przeklinaj na czacie i nie wyzywaj innych graczy jest to karalne jesli admin to zobaczy. Pierw ostrzezenie --> potem kick --> potem Ban ( 1h - 5h )

- jesli ktos cie okradl obwiniaj tylko siebie i nie nos przy sobie cennych rzeczy. ( Skrzynke na dzialce mozesz otworzyc tylko ty )

- Nie rozkazuj innym aby ci oddali itemy poniewaz co jest podniesione przez gracza nalezy juz do niego i niema obowiazku tego oddawac tobie spowrotem.

- nie spamuj na czacie ani do admina, badz cierpliwy a zyskasz. Pamietaj admin sie nie rozdwoi.

- Zalewanie dzialek innym, palenie oraz wysadzanie poprzez TNT jest karalne ( jesli zostaniesz nakryty )

- Masz prawo o poproszenie admina aby na terenie twojej dzialki bylo PVP - OFF ( jesli chcesz )

- uzywanie niedozwolonych programow - natychmiastowy Ban na IP

- Admin ma prawo wejsc do twojego domu i sprawdzic skrzynki w celu upewnienia sie ze jestes czysty

:)

- nadmierne pytania admina o itemy konczy sie Kickiem z serwera. Nikt niczego nie dostaje...

- Na serwerze panuje kultura oraz mila atmosfera jednak zalezy to od ciebie czy tak pozostanie

Dodatkowe informacje :

- Skargi / Pytania / Prosby kierujemy w strone Admina lub jesli jest Offline piszemy na GG - 8369214

- Jesli serwer czesto bedzie przepelniony Ilosc slotow z 10 zostanie zwiekszona do 20 jeszcze przed swietami.

- Od 25 grudnia na 100% bedzie 20 slotow.

- Glowny Admin/Mod/Wlasciciel - Jordi

- Mozliwosc kupna wiekszej dzialki. Dzialka 20x20 = 30 diaxow 50x50 = 60 diaxow

- kazdy gracz moze posiadac tylko jedna dzialke kazdego rozmiaru

- O wiecej informacji prosze o kontakt Admina.

- Opcja rejestrowania / logowania jest oczywiscie dostepna...

- /sethome - wylaczone z powodu naduzywania tej komendy przez natretnych graczy w stosunku do innych

- /home ustawia sie w swoim lozku wiec jesli zginiesz pojawiasz sie kolo lozka

- Jesli serwer jest wylaczony tzn ze zaistnial problem z hostingiem ktory wykupiony. Nie czesta sprawa ale zdaza sie.

MILEJ GRY I PAMIETAJ .. ADMIN PATRZY NAWET GDY JEST OFFLINE

PONIZEJ SKRIN Z MIEJSCA SPAWNU I WIEZY OBSERWACYJNEJ ORAZ MAPA SERWERA W MINIATURCE

post-384125-0-97965100-1322356664.jpg

post-384125-0-40244000-1322359648_thumb.jpg

Opublikowano

Serwer Spoko 10/10 Dobrzy admini Budujesz gdzie chcesz i jak chcesz :) (nie mam cuboida a dzialke mam 100x198

xDD)

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

serwer fajny , 10/10 tyle ze pvp powinno byc off bo sie nic robic nie da bo dzieci all zabijaja :/

@edit

Kurwa -99999/99999999999999999999999999999 - Nie polecam!

Fajnie ze jakis " eclude " all zabija a potem wlewa lawe do domu..

genialny serwer ! nie wbijac..

zbyt duża sygna

Opublikowano

osoba ktore lamaly regulamin zostaly ukarane :)

cziterze banem na IP. Zostanie wgrany Anty X ray na 1.0.0

A co do zabijania to niestety wybacz ale to Survival - przetrwanie.

Opublikowano

Nie polecam serwera Gralem se normalnie dostalem dzialke zbudowalem domek z drewienka i niby dostalem bana za wylewanie lawy LOL a nawet kamienia nie mialem ani zelaza itp pfff admin nie ogar -10/10 nie polecam.

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

"Pierw ostrzeżenie, potem kick i ban" - Admin zaprzecza samemu sobie.

W trakcie budowania domu zaatakował mnie jeden pan, przez co najnormalniej w świecie się wkurzyłem, bo utraciłem wszystkie surowce.

Można było potraktować moje słowa jako obraze, jednakże były skierowane one do ogółu, nie do konkretnej osoby.

Odrazu dostałem bana, ponieważ jeden gracz na serwerze mu tak nakazał.

Dodatkowo dodam, że administracja w ogóle nie ogarnięta. Sam admin nie dostosowuje się jak widać do własnego regulaminu.

Z góry wiem, że skoro admin nie będzie miał swojego zdania serwer poprostu nie będzie funkcjonował tak jak powinien.

Pozdrawiam.

Opublikowano

KainoPL dostales bana za nadmierne wylewanie lawy ludzia do cuboidow co jak mowi regulamin jest karalne. prosilem cie abys tego nie robil :)

Mismen dostales bana za nadmierne bluzgi ktore czytalem na czacie nawet gdy bylem offline. obraza ogolna czy kierowana do kogos wciaz jest obraza ktorej na czacie pod moja obecnosc nie toleruje. Nie ty pierwszy dostales za to bana.

Zreszta te bany juz nie sa aktualne. Nie banuje pernametnie za to chyba ze osoby z x - rayem wtedy ban na IP

Sa ludzie ktorym serwer sie podoba a sa i tacy ktorzy wykorzystuja kazdym drobny szczegol aby innych zniechecic. Ludzie ogarnijcie.

Kilka osob dostalo za wysadzania spawna majac nielegalne programy :) i kladli TNT chociaz jest cuboid aktywny wiec jeszcze dziwne ze nie nabluzgali tutaj.

Zawsze znajdzie sie Hejter. jest miliony innych serwer nikt tu nikomu grac nie kaze. :)

POZDRo

Opublikowano

@REFRESH

20 slotow. zmiana mapy drobne zmiany regulaminu ktory jest bardziej surowy. Chcialem byc za mily a ,, dzieciaki " czuly sie bezkarni. Czas ogarnac Serw. Otwieram Teraz od nowa.

Regulamin na spawnie.

Opublikowano

Najgorszy serwer jaki w ogóle widziałem. Ciągle ktoś zabija, nawet bezbronne osoby. Nie można wyjść ze spawnu - od razu giniesz. Przy budowaniu domu możesz dostać bana jak i zostać zabitym. Totalna porażka..

Opublikowano

Tak poje^ serwera jeszcze nie było. Noł koment. :f Nie polecam, nie wchodzić nawet.

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...