Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KSW 17 "Zemsta"

MrKloc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mamed za szybko kończy walki ;D

Pudzian dobrze dziś zawalczył

ZAJEBISTe ;))

@UP pożartowałeś

dópa!

Opublikowano

Mamed jak zwykle. Lubie oglądać jego walki :)

A pudzian heh powinien wygrać thomson albo przynajmniej dać dogrywke

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mamed za wcześniej zakończył walkę ! a Pudzianowski powinien przegrać .

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Mamed za wcześniej zakończył walkę ! a Pudzianowski powinien przegrać .

Powinien przegrać bo większość czasu leżał pod Thompsonem ? ale co z tego skoro i tak żadnych obrażeń wtedy nie poniósł . W drugiej rundzie wstał i obił mu ryj i za to wygrał.

Opublikowano

Po raz kolejny podobał mi się Błachowicz. Lubię jego styl.

Mamed - średnio, przecież tam nie było prawie wcale walki...

Pudzian - dobra walka, jednak ten Thompson lubi parter co domeną Pudziana nie jest. Mario dużo zdziałał tylko dzięki temu, że wcześniej dźwigał takie kloce jak Thompson.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Moze być ale nie oglądnolem do końca

Pudzian walczyl bosko :D

hehequb.png

..................................................................................................................

Opublikowano

Ja oglądałem błachowicza z tym czarnym .. i to pod presją bo jeszcze na FOX'ie leciał The Walking Dead i szybko przełączałem z Polsatu na Fox i tak co chwilę, ale ładnie wygrał rewanż . A thompson jak chwycił mikrofon i tam coś fucking ... na google albo wp piszą co mówił , i rzucił tym pucharem xDD przez co

prawie koles z wp.pl dostał blaady xD w mojej telewizji nie puścili reklam(jak na polsacie dali reklamy to szybko na moja wlaczylem :P mamed Bosko !

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)

Opublikowano

Walki były OK. Szczególnie Mameda oraz Kornika ;)

Pudzian wygrał, bo wygrał, ale to co powiedział ten [cenzura] thompson to było po prostu śmieszne... Zdenerwował się chłopak i tyle...

Ale najważniejsze to, że PL górą ! ;]

Zbieram + ;]

Problem z CS? Pisz na PW lub GG! ;)

Opublikowano

... Pudzian był cały czas oblegany przez przeciwnika i ciągle pod nim, cudem udawało mu się odbić, moim zdaniem nie powinien był wygrać. Co do tego drugiego to za szybko skończył walkę, ale wygrał fair.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

ogladalem to z jakies 2 czy 1,5h i caly czas polak wygrywal o ile dobrze pamietam ;p

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Pudzian wygrał i nie zmienicie tego, gdybym mógł też bym tego nie zmienił. Thompson w parterze miał przewagę, ale w stójce dostał po ryju. 1 runda nie ciekawe, lecz 2 dla Pudziana. W parterze nie odnosili ran, a w stójce Thom nie wiedział co się dzieje.

dópa!

Opublikowano

Ale zobaczcie, może i wynik nie był sprawiedliwy, że wygrał Pudzian, ale patrzcie na zachowanie Thomsona, popłakał się jak małe dziecko. :)

Opublikowano

Ale zobaczcie, może i wynik nie był sprawiedliwy, że wygrał Pudzian, ale patrzcie na zachowanie Thomsona, popłakał się jak małe dziecko. :)

Był sprawiedliwy . W ogóle cieszcie się kurwa że Polak wygrał... jak przegrał - źle, jak wygrał , też źle .-.-

Zresztą i tak anulowano walkę .

Opublikowano

Sędzia sie pomylił , podobno ma być rewanż x2

ja jestem bardzo zadowolony z błachowicza :)

nie ma byc rewazu thomasn nie odbiera telefonow a na ksw 18 bedzie z kims innmy walczył

Jeśli pomogłem DAJ Lubie to

76561198023839893.png

Opublikowano

Beka z tego całego KSW była. Gdyby nie Mamed, nie byłoby co oglądać.

Co ty pierdolisz? Mamed 2 minuty walczy, żadne widowisko . Bez Pudziana nie byłoby co oglądać i KSW nie byłoby tak popularne. Zastanow sie co ty mowisz.

Jak Pudzian walczyl to byly emocje, kciuka prawie połamałem, a jak Mamed walczyl to tak se tylko obejrzalem, patrzyłem jak go zjedzie i jak szybko, bo wiedziałem że wygra na 200%.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...