Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PBDO-Bot na 1 komputerze

PaweliV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś może, jak odpalić 2 konta na PBDO w jednym okienku, czy coś? Oba są zalogowane przez dwa różne silvery.

Opublikowano

ja mam na to sposób ;p odpalamy szybko 2 boty i cieszymy sie boceniem 2 kontami na 1 silverze:D

EDIT

a jak to nie dziala to odpalamy 1 bota czekamy az sie polączy z serwerem PBDO i odpalamy 2 bota na pierwszym sie logujemy i jak na 2 polaczy to wpisujemy passy na do te co chcemy bocic 2 kontem i tez sie logujemy. Czamami wyskakuje errorcode p88 ale bot dalej chodzi ;)

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

jak masz 2 silvery to wlancz 2 wersje botow :) wtedy bedzie dzialac :)

@edit @down a odkrylem to tak ze mialem akurat 2 wersje botow wlanczylem wpisalem osobne pasy to 1 i 2 bota i dziala xD

Opublikowano

Jedno konto silver pozwala odpalic tylko jedno konto. Musiałbyś zdobyć konto gold platinum. PS wiesz że nie można mieć 2 kont na PBDOI?

A wiesz, że jedno jest moje a drugie kolegi?

Po prostu robimy tak, że np. ja na noc puszczam on na dzień i nam taniej prąd wychodzi... Myślałem nad kontami użytkowników w windowsie, sprawdzę to jak mi się zachce.

@Patricok i inni: Wiem co muszę zrobić, żeby móc więcej kont puszczać, z takimi poradami to se możecie.... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...