Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S26 Szybki Zarobek

Balbinek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko :D

Kupilem fmsa od kolesia 14 lv ( to byla jego główna postać) mial on duzo kasy bo skupywał wszystkie wartościowe itemki i sprzedawał je .... Jaki on ma sposób na ten zarobek ?? Zarobek na handlu ?? ale czym handlowac ?? zbrojami na 1 lv ?

I jezcze jedno ... to nie tylko na s26... kolesie maja sposoby na kowala .. wiem ze to głupio brzmi i ze to temat z 1 roku ale

mozna powiedziec ze to pewne ... na s26 kolo pokazywał mi ze ma mnisia +9 szeroki +9 czeka na niego smierta +9 bojowke +9 mial i jeszce selal srebrna +9 bo mu zabrakło kasy na ulepszanie ... To samo było na s14 :D facet selal smocza która sam ulpeszyl ja pisze do niego on mowi ze juz selną i pisze ze zaraz ulepszy kolejna,,, po 30 min pisze do mnie czy chce kupic smocza ...

Maił on tez ribka +7 sr 22 um -6i mowie zeby mi powiedział sposób na ulpeszanie a on mowi ze jak zaplace mu 500kk :D nie zapłaciłem :D

I mówie ze jesli sposb dziala to niech ribka ulpeszy na +9 i po 15 min pokazuje mi tego ribka jeszce z kd +4 ........ !!!

To nie mozliwe zeby jedna osoba miala takiego farta

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Człowieku ! Nie ma czegoś takiego jak sposoby !.

-.- Dzieci łudzą się , że jak 'pokazesz' kowalowi serduszka to on Ci ulepsza ... Te naciskanie "Nie" kilka razy i pozniej tak nic nie da ;x...

@up/offtopic Pewnie masz zajeb***** duzo +

:D

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak sposób na kowala. Zrób sobie dropka nabij nim 12 level eq +6 i ić na "Imha".

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Wszystko jest możliwe, jeżeli chodzi o farta. Niektórzy też skupują Yangi na allegro i za to ulepszają na fulla. Nie wiem jak wam, ale mi na kamermodzie zawsze szybciej szło ulepszanie. Polecam też sposób ulepszanie 3 itemków z tym samym plusem na raz, któryś na pewno złapie ładny +. Sposobów na kowala nie ma i nie będzie

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Wszystko jest możliwe ;d Nie ma czegoś takiego jak sposób jest tylko fart i odwaga.

Poza tym jak ten koleś dropi tą postacią na metkach m1 i fmsy riby w m3 to się dziwisz ?

Jeśli chcesz to też zrób sobie postać z levelem 8-18 i idź do m3.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

NIE NIE NIE!

Nie ma żadnych sposobów na kowala, chociaż sam ulepszając różne przedmioty u kowala puszczam serduszka i klikam 2x nie i potem tak.

To nie działa, ale w pewien sposób ja w to wierzę.

Pewnie zakupił yangi na allegro. : ]

Opublikowano

Oczywiście, że nie ma.

Kiedyś większość myślała że są jakieś sposoby ale po prostu mieli farta przy ulepszaniu.

Opublikowano

Zrób sobie dropa (mental 6lvl) i drop z wilków buty/naszyjniki/bransolety z bonem PŻ - na s26 najwięcej są teraz warte i ich ceny ciągle rosną :)

Opublikowano

Teraz może nie, nie grałem już z 1,5 roku na PL to moze się pozmieniało.

Ale pamiętam, że kiedyś jak od staruszki dostałem wróżbę, ze jestem najszczęśliwszą osobą w królestwie (czy coś podobnego), to kowal zawsze mi ulepszał item.

Wróżba działała na 1 ulepszenie i nigdy mnie niezawiodła.

Zrobiłem chyba z 10 postaci, wbiłem im poziom i chodziłem codziennie do staruszki po wróżbe i średnio 1-2x na 2 dni miałem 100% przy ulepszaniu.

Tak więc zrobienie np. riba z +0 na +9 było kwestią ok 1,5 tygodnia. Może i pracochłonne, ale opłacalne.

Czemu o tym nie było głośno, nie wiem, może nikt na to nie wpadł. Robiłem tak ja i 3 moich kolegów, od nas nikt inny się niedowiedział.

Tyle na ten temat, tylko proszę nie piszcie, że zmyślam, lub że jestem dzieckiem itp.

Jak pisałem ostatni raz grałem na PL w wakacje rok temu, wiec od tamtej pory mogło się dużo zmienić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...