Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Samochód po Mazdzie RX& BM

straw994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam 31 lv i do tej pory jeździłem RX7 Batlle Machine. Szukam jednak szybszego auta i bardziej zwinnego, również na klasę drugą. Mam aktualnie 430 tys. kasy. Jaki samochód kupić? Co sądzicie o Lotusie?

logoaks.gif

Opublikowano

Lotus jest zwinny i szybki, może i zwinniejszy od rx7, ale musisz części włożyć niezłe. Niestety nie jest zbyt dobry w pościgach drużynowych. Ale jeśli chcesz samochód z t2 to bierz Lotusa :-)

jLRw2A6.png

Opublikowano

Lotus jest zwinny i szybki, może i zwinniejszy od rx7, ale musisz części włożyć niezłe. Niestety nie jest zbyt dobry w pościgach drużynowych. Ale jeśli chcesz samochód z t2 to bierz Lotusa :-)

A co sądzisz o Audi S5, Toyocie Supra i Skyline R34(podstawowy)?

logoaks.gif

Opublikowano

Audi dobry do pościgów, skyline też ale mazdą mi się o wiele lepiej jeździ, jedyne co z t2, które może dorównać (według mnie) mazdzie to dobrze stuningowany lotus. Możesz też wbić np.: 38 lvl i kupić porshe 959 ale to jeszcze daleko :D chyba, że na bocie grasz.

jLRw2A6.png

Opublikowano

Polecam ci na razie wbijac lvl i zarabiac kasę a potem kupisz sobie cos rozsądnego chyba że masz boosty to kup sobie cos z T2/3. Nie polecam Toyoty Supry bo to totalna porażka i traci mega prędkosc na zakrętach i nic nie wyrabia :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...