Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kosz

xamizo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<przywitanie> Cześć

<wtajemniczenie> Otóż forum "Kosz" ma taki "opis"- Śmietnik Czitów.

<bulwers> Czemu w takim razie lądują tam takie tematy ?!

<screen udowadniający>

1322344760-U274919.jpg

<sugestia> Wypadało by więc zmienić "opis" na coś typu " Kosz", lub "Wszystkie przestarzałe tematy, albo "Cała reszta".

<pozdrowienia i prośba o zmiane> Proszę się zdecydować.. albo przestarzałe czity, albo przestarzałe wszystko. Jeżeli pierwsza opca- zaprzestanie wrzucania tam przestarzałych/ zalegających tematów. Jeżeli druga opcja- zmiana "opisu".

Pozdrawiam

xamizo

Opublikowano

Źle to interpretujesz. Kosz jest miejscem, gdzie trafiają tematy łamiące regulamin/spammerskie/pomyłki/etc, nic mi teraz do głowy nie przychodzi. kokosz pisał do na szybko, albo ustawiał dawno temu i tak zostało.

Opublikowano

Można to poprawić ale chyba każdy idiota wie co to KOSZ a te "Śmietnik Czitów" to jednak można usunąć

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

nie masz sie czego czepiac ?

Mam.

------------------

Nie rozumiem Was, ludzie.

Te forum zostało stworzone, żeby podawać administracji błędy na forum, lub sugestie do poprawienia.

Jeżeli macie z tym jakiś problem, to czemu wchodzicie do tego tematu i się wypowiadacie.

Pisze, że jest to śmietnik czitów a wrzucacie tam wszystkie inne tematy (nic do tego nie mam.), to zmieńcie opis! Tylko o to mi chodzi, a Wy mi tutaj robicie wyrzuty, że staram się pomóc.

Nie to nie. Możecie zamknąc, zwarnować, wyjebać w pizdu i wrzucić do "śmietnika na czity".

Chciałem pomóc, naprawić błąd.

Nie to nie!

Opublikowano

Jezu robicie problemy z niczego. Chłopak chciał dobrze.

Niech po prostu jakiś admin zmieni opis tego działu i po problemie -.-

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Najlepiej całkowicie usuńcie opis i bd. po problemie...

Znajdź mi dział gdzie nie ma opisu działu :P

Opis musi być bo to wygląda słitaśnie.

Wg. mnie temat do zamknięcia :)

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...