Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam kogoś do pomocy przy tworzeniu gry Play by Forum

tomekdan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam kogoś do pomocy przy tworzeniu gry Play by Forum. Gra znajdowałaby się na darmowym hostingu lub prywatnym serwerze. Zależy mi na osobie, która potrafi robić proste programy (flash, java ?), gdyż w grze chcę umieścić "generator" walk. Znajomość HTML,php mile widziana (fajnie by było umieścić ten generator w postach). Gra osadzona będzie w świecie fantasy z nawiązaniami do średniowiecza i odrobinę do świata World of Warcraft. Nie płacę za pomoc!

Nazwa gry, oprogramowanie forum i reszta do ustalenia.

Zainteresowanych proszę o kontakt poprzez prywatną wiadomość.

PS. Najbardziej zależy mi na pomocy przy stworzeniu tego programu, działałby on jak arkusz kalkulacyjny, tzn. porównuje statystyki postaci 1 ze statystykami postaci 2 (np. średnia arytmetyczna) i pokazuje, kto wygrał tą walkę.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

A jednak znalazłem taką osobę, lecz zmieniliśmy plan i gra będzie we flashu. Jeżeli ktoś jest chętny do pomocy proszę o kontakt na PW. Mile widziany grafik.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...