Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Prezent Pod Choinkę.

BigBoNN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam zamiar kupic dla brata jakas wyjebana w kosmos gre... Lecz nie wiem jaka.

Gra cos do 70-80 zł. Musi posiadac multiplayer oraz singleplayer. TAk zeby mozna bylo w nia grac jak w cs'a 1.6 - bez przerwy.

Gra ma byc dostepna w sieciach dla Auchan . Nie kupywal nic mu bym lecz kase co rok dostaje.. ze 300 zlotych juz chyba zebralem.

Myslalem nad gta IV,, ale czy tam na multi player gra duzo osob? Chcem zeby zawalil klase przez ta gre :D (zartuje[chyba]).

Moze CoD 4 MW? lecz boje sie krotkiej kampani. Gra moze byc kazda oprocz sportowych i wyscigow.

Podawac przyklady. Za najlepsze wg mnie beda like'i.

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

Ja gralem w bc 2 i wkurwialy mnie filmiki co 3-10 min grania. MW2 hmmm zobacze ale slyszalem ze po cod4 coraz gorsze wychodza. Gralem w mw 3 i jezeli jest podobna to nie chcem. Zasypialem podczas gry i czulem sie jakbym bym terminatorem lub Jezusem albo jakims kims co rozpier*ala wszytskich i sam po 2 magazynkach pociskow pada dopiero.

I jeszcze to ze przeciwnicy sie respia jezeli nie bedziesz szedl dalej. Innymi slowem "biegunka". Czekam na dalsze propozycje

@offtop hahah masz like'a za nick i avatar hahaha

Mysle o Crysis ale jeszcze nie wiem

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

moze byc rpg lub byle co. Wazne zeby byl multi player. Fajny singiel. Bardziej zalezy mi na multi bo chcialbym popykac z bratem- wtedy kupilbym gre x2.

Wlasnie szukam,...hmmm najwazniejsze to multi. Moze byc kazda gra oprocz wyscigow i sportowych.

Hmm. moze Left4Dead 2? lub dead island?

nie moge znalezc fajnego rpg lub cos podobnego do tego gatunku z multi.

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

anno 2070 na jednej mapie w singlu można grać kilka dni :D a w multi trochę mniej ale ok 2,5 h na pewno jeżeli wyznaczysz jakieś cele ale bez celu to też bez końcacena 60 za sam kod a w.pudełku 110 zł

mount and blade warband grałem, multi fajne zawsze znajdzie się dużo serwerów, chociaż niektóre tryby gry są niestety martwe, co do singla, to "kampania" trwa 5 lat, w których możesz robić co chcesz, na przykład podbić świat cena ok 30zł a w pakiecie dostaniesz jeszcze ogniem i mieczem

civ 5 w singlu shitek aczkolwiek w multi daje radę

no i oczywiście minecraft cena ok 80 zł. Grałem bez przerwy ok 7-8 miesięcy. Skutkiem ubocznym jest to, że nie mogę na to patrzeć. Ale gra wciąga jak chodzenie po bagnach czyt. zakur*iscie

Opublikowano

Minecraft odpada bo to przepraszam ze to powiem - shit uzalezniajacy ludzi.

Bo to nie normalne zeby z 500 osob 300 gralo w minecrafta po 14 godzin dziennie tak jak u mnie w szkole :(. To jest gra bez sensu chyba ze z niej zrobia crpg. Byla by dobra.

anno 2070 kupil bym chetnie i to baaardzo ale mam okreslony budżet czyt. 80 zł.

Mount and blade warband - to moze byc dodatek do tej gry glownej ktora kupie jezeli wyciagne jeszcze 3 dychy od starszych.

Civilization V- nie podoba mi sie ta seria.

BF3 nie dam rady grac na srednich. Jak cos full ale z 25 fps to nie gra na multi a nie wiem jaki brat ma komp ale podobny do mojego. Tu trzeba miec kombajn nie komp zeby dalo sie normalnie grac z 70-100 fps na ultra.

Jezus przed chwila mi powiedzial ze gta 4 dobre lecz nie zna multi. Wiec wypowiedzcie sie o multi w gta IV.

Mowil tez zeby nie kupowac crysis 2 na konsole (po za tym my ich nie mamy) bo na multi gra 2 osoby lub 15 max

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

warband nie potrzebuje podstawki :D co do anno, to kup 1404 równie dobra, i weselsza pod względem kolorystyki.

Opublikowano

Battlefield 3/Call of Duty 6: Modern Warfare 2/TES V:Skryim/GTA IV/Crysis/Crysis Warhead/Crysis 2/Call of Duty 4: Modern Warfare/Fallout 3/Fallout 3: New Vegas/Battlefield Bad Company 2.

Najbardziej polecałbym BF3, MW2, oraz Skyrima. ;)

1567846744.png
Opublikowano

bac company 2 tak średnio polecam, teraz wszyscy polecieli na bf3 i jest malutko serwerów, chyba z 10razy mniej niż pół roku temu, ale nadal idzie pograc ;f

Opublikowano

Skyrim mam ja i on chyba tez. Fallout tez :). Mowilem ze jak na full nie uciagnie to nawet nie spojrze w sklepie. Nie chcem grac z 25 fps bo tak sie nie da.

Dobra wypowiadac sie :

1.GTA IV + dodatki

2.Crysis + te 2 pozostale czesci

3. Jakas inna ale nie z wyzej wymienionych.

I CZYTAC !! MAM DO WYKORZYSTANIA MAX 80 ZŁ NIE 140 jak cos ^ ^

@edit

Gry maja byc z poczatku lub 3 kwartalu 2010. tak zeby gra byla dobra ale kosztowala do 8 dych.

Odpada mw2 bo slyszalem tylko o nim zle. Bf3 albo ultra grafa albo wogole.

a po za tym cena... To ma byc mu prezent nie mi. Jak bym sobie kupowal bral bym revelations kolekcjonerke, ale z tym pozniej

Powiedzcie cos o multi na gta 4.

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...