Lordeczek Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Elo ja z pytaniem w co grać w minecraft w którego gram już dobre 6 miech czy Terrarie sobie ściągnąć i spróbować? Odnośnik do komentarza
Missbułgaria Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 MajnKraft widziałem tą terrarie u kolegi żadna rewelacja. Czytaj uważnie, masz Boga na linii. Odnośnik do komentarza
Pan Jabłko Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Minecraft jest dużo lepszą grą według mnie. Odnośnik do komentarza
Rockets Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 MC Nawet spoko gierca. Mlotkiem sobie mozna ponapieprzac Odnośnik do komentarza
Doman95 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Cisnij w MC terraria gorsza jedyny+ ze nie scina na starych kompach Sygna i avek by KissuShite Odnośnik do komentarza
SiwekSJJ Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Zależy od gustu możliwe że ta Terr~~ Ci się spodoba, jednak ja grałbym w Minecrafta Odnośnik do komentarza
Anteras Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Minecrafta bierz, sobie popatrzysz jak się świnki rozmnażają :P Odnośnik do komentarza
Machniuk Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Minecraft. Gdyby nie minecraft to nie było by terrarii. Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL). Więcej pod PM. Odnośnik do komentarza
CreeperoManiak Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Minecraft wiele możliwości terraria kilka dni i się znudzi Odnośnik do komentarza
Lord Zeus Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Minecraft :* Terraria nic wspaniałego , rewelacyjnego . Przede wszystkim grafika gorsza. || exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP || Odnośnik do komentarza
NosMalex Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Osobiście polecam, Minecraft'a ! Members Odnośnik do komentarza
sebos2 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Osobiście ,nie grał bym w to gówno zwane Majnkraftem ,aczkolwiek jak masz wybierać ,to wybieraj Majnkrafta. Przynajmniej znajdziesz kolegów na forum ,a i razem se jakieś pierdólki pobudujecie. "Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak" Odnośnik do komentarza
Matzar Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Graj w minecrafta. Odnośnik do komentarza
Lordeczek Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 No super ani jedna osoba mi nie poleciła terrari Czekam dalej na wasze odpowiedzi Odnośnik do komentarza
Cetizier Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 A dlaczego po prostu nie ściągniesz Terrari, i sam jej nie spróbujesz, tylko zakładasz kolejny temat o tym samym: Grać w x, czy y? Czy te 20 megabajtów to aż tak dużo? Nie rozumiem tego typu akcji. Po za tym dlaczego nie możesz mieć obu tych gier na dysku? Pisząc bardziej na temat: Graj w Terrarię. Odnośnik do komentarza
Lordeczek Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 A dlaczego po prostu nie ściągniesz Terrari, i sam jej nie spróbujesz, tylko zakładasz kolejny temat o tym samym: Grać w x, czy y? Czy te 20 megabajtów to aż tak dużo? Nie rozumiem tego typu akcji. Po za tym dlaczego nie możesz mieć obu tych gier na dysku? Pisząc bardziej na temat: Graj w Terrarię. Zrobiłem temat bo mi się nudzi I nie chcę mi się pobierać więc pytam w co grać Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.