Wrrr Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 http://www.youtube.com/watch?v=IItiSuUwGDM Kilka pytan odnośne gry :1. Czemu często gdy wceluje dobrze przy strzale nie zabijam ofiary ?2. Jak się ubrać do takiego trybu czyli szybkość vs pancerz ?3. Jaka snajpa jest najlepsza do szybkiego strzelania, chodzi mi o snajpy tylko za GPJeśli chcecie ze mną pograć, jutro będę grać Nick: HeadV1ruS ( wiem beznadziejny :P ) Odnośnik do komentarza
ziomalq12347 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 1, Najczesciej to wina lagow albo niecelnosci snajperki 2, Zdecydowanie szybkosc, jak ubierzesz pancerz to bedziesz wolno biegal i beda cie trafiac 3, Jak dla mnie to ta snajpa co miales na filmie, ale mozesz szybciej strzelac zmnieniajac bron na noz i znowu na bron tylko szybko Odnośnik do komentarza
Missbułgaria Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Walisz często dośc no scope ale jak używasz scope czesto trafisz nie biegasz jak małpa po mapie tylko obieraz 1 teren i wybijasz brawo 1. Czemu często gdy wceluje dobrze przy strzale nie zabijam ofiary ? Lagi/TPG-1 grając nią tez mialem czasem takie odczucie ze trafilem lecz nie zabiłem Jak się ubrać do takiego trybu czyli szybkość vs pancerz ? Szybkość-łatwiej unikniesz strzałów /nie będa cie wyzywać od noobow/Padniesz zawsze na hit w korpus z np.L96A1 Pancerz czasem mozesz przeżyc jeden strzał trafiony w ciebie/mozesz byc wyzywany od noobow/przeladowywujac /uciekajac przed wrogiem ciezko mu uciec przez co raczej padniesz Ja stawiam na szybkość 3. Jaka snajpa jest najlepsza do szybkiego strzelania, chodzi mi o snajpy tylko za GP Zależy od gustu "najlepsza do szybkiego strzelania" chyba nie mam ci wymieniac snajperek typu SR25. Czytaj uważnie, masz Boga na linii. Odnośnik do komentarza
Strucel Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 1.Lagi i tyle 2.Speed to postawa 3.Ja obecnie dysponuje L96A1 i L115A2 Moge wiedzie jaka to nuta? Odnośnik do komentarza
EasyMan_x3 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 1.Po prostu snajpa nie trafia. Gdyby to były lagi to kolesiowi po strzale ze snajpy zostało red hp. 2.Lepiej mieć więcej speeda niż pancerz bo za tanker, heavy vesta cb wywala. 3. TPG-1, TRG-21, l115a2 Ogólnie to za dużo no scopów walisz a tak to przy farcie tylko zabijesz. W dodatku nie robisz switcha, wiec trochę czekasz na przeładowanie. Odnośnik do komentarza
Gość MaxAnnihilator Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 1.Wyjaśnili. 2.(Speed racon vest + cyclops bandama + te okularki od CPT i jedziesz.)To na marginesie.. Co do speed bardziej pomoże uniknąć niż taki heavy vest , bo dostaniesz strzał albo 2 i odrazu dead..a szybko się nie przemieszczasz. Tak się zastanów normalnie snajperzy ( Ci z realnego życia , to walą vest z 30 kg na klate , czy jak najlżejszy ?? ) Prosta aluzjia. 3.L96A1 + przeróbka na maxa te staty z Forga , TPG-1, M200,DSR-1,L115A2 (Ten DSR-1 to od 1LT jest jakoś , a M200 to możesz kupić ale musisz ogarnąć ) Pozdro. ;D Odnośnik do komentarza
KapitanSwir Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 mógłbyś mieć 2 snajperki założone. szybciej oddawałbyś strzały. poćwiczył byś jeszcze celność, jeszcze coś do speeda i Git ;D Sygna by Pafio Zbieram Plusy + Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Wiesz zalecam robić QS :P TPG jest najlepsze i najszybsze. Odnośnik do komentarza
Sm0k69 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Jeśli chcesz biegać z gear za NX : Recon Vest + Cyclops Bandana + Patriot Skull Mask / Sniperki : L115A3 ( teraz za 15k ) + WA2000 ( najlepsza do HardS ) Jeśli wolisz gear za GP : Light Vest + Anti Flashes Googles + Kepi ( dlaczego nie Military Bandana ? ponieważ posiada więcej do staminy ) / Sniperki : TPG-1/ M200 ( zajebista do HardS ) L96A1 Ghille ( niestety dopiero od MAJ3 ) Odnośnik do komentarza
natan1234 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 1.lagi i oni sie ruszaja 2.Nie możesz sam sprawdzić ? 3.tpg1 Odnośnik do komentarza
Strucel Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 m 200 zajebista ? aha... Jak dla mnie to za GP to L115A2/L96A1/Ghille No TPG jest dobre ale dużo graczy później płacze jak go tym zabijesz:D Odnośnik do komentarza
EPE Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Moge wiedzie jaka to nuta? Pycio - ostatnia łza TPG jest dobre, masz niski lvl więc jedynie co jeszcze możesz to L96 kup sobie obie i strzelając przerzucaj z jednej na drugą, kup do obu magazynek +4 i można unby kręcić ja na takie coś jeżeli za GP to L96 ghile + L115A2 pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl jak nie to też kliknij Moderatorze! Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 A i jeszcze jeśli nauczysz się robić QS. W późniejszym czasie zalecam robić "qq" Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.