Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zabezpieczone pliki w PACK na privie

pankal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje z Kalimdor'a (priv) item_proto i item_list. Znajdują się one w locale_pl. Wypakowuje tradycyjnym pakerem lecz pliki są zabezpieczone przez Team z Kalimdor'a. Spróbowałem tym Tut'em http://www.mpcforum.pl/topic/390552-tutdl-rozpakowanie-zabezpieczonych-plikow-clienta/ , niestety, dalej bez skutku (zabezpieczone). Potrzebuję te pliki do kamermoda abym widział zbroje i bronie jakie sa na serwie. Zna ktoś jakiś sposób aby je rozpakować ? Jeśli nie chcesz się podzielić sposobem na rozpakowanie, to jak będzie potrzeba to wstawie locale_pl na neta.

Opublikowano

Hmm dzięki, że zainteresowałeś się moją sprawa, ale niestety nie działa (zabezpieczenia, w folderze pojawia się notatnik "coś tam pozdrowienia od ekipy :) odwiedz nasza strone (tego priva)"). Istnieje jakiś inny sposób ? Up Lubie To ;>

Opublikowano

Napisz do glinki na PW. Nie wszystko da się łatwo rozpakować, jest wiele sposób na zakodowanie plików, a tuty do łamania ich nie obejmują ich wszystkich. Poza tym, nie wiem po co akurat ich item_proto itp. ci potrzebne, powiedz czego oczekujesz, to może się tu znajdzie. Też chyba trochę nie ten dział.

tlofbnowe2.jpg

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...