Sylied Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Pomocy, ile potrzeba miejsca na dysku żeby zainstalować DC Universe Online ? ja mam wolnego 18.3 GB starczy mi ? [TuT] Zawsze masz problem z kasą ? to już nie problem... [V-TuT] Jak zrobić potrójną armatę na TnT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marselo Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Proszę, to jest SS całego głownego folderu gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalach333 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Starczy ale kiedy dojdą jakieś update to już problem może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marselo Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Lepiej zawsze mieć trochę pamięci operacyjnej, w razie jakiś Updat'ów. Niektóre dochodzą nawet do 1 GB, więc lepiej nie ryzykować ewentualnymi errorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.